Main Menu

kapitulirala... :)

Started by monochrome, July 17, 2014, 11:05:33 AM

Previous topic - Next topic

martina

svaki telefon ima to sto njoj treba, nije to neki problem
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

kakav ti samsung imas, martina?

ja sam u proslom zivotu :girl_haha: imala jefta samsunge i dobro se pokazali :good:

monochrome

Quote from: martina on July 17, 2014, 12:14:23 PM
svaki telefon ima to sto njoj treba, nije to neki problem

:lol: :kiss1:

martina

galaxy III
to je dobar i vrlo popularan telefon
neces pogrijesiti ako ga uzmes
ali ja mislim da mozda mozes da prodjes i jeftinije
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

jel to ovaj s3 ili s3 mini?
kazi mi tacne podatke pliz :kiss1:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

monochrome

martina

to ti je vrlo popularan telefon
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

monochrome

Urbana

Quote from: martina on July 17, 2014, 12:13:51 PM
znas kako, ja ne mizlim da ti sad ima posebnih razlika, vise zavisi sta se kome svidja i od cijene

Ma da i bitno je sta ti je budzet .... odes i vidis ... jedino ako je nekom bitno da li ce Android i Windows
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

maripoza

Quote from: monochrome on July 17, 2014, 11:14:21 AM
pa dobro, ali koji je dobar telefon, a da ne prelazi tu cenu...ili, ajmo ovako...nokia lumia 630 ili oni neki jeftiniji samsunzi?

a alcatel? :ces:

Lumia 630 je dobar telefon. Postoji i u dual sim varijanti. I imas ga u raznim bojama.

Ja licno Samsung ne volim, ali ne zato sto nisu dobri nego mi se ne svidjaju vizuelno. Samsung je uglavnom skoncentrisan na kvalitet slike i video zapisa pa ga deca (ona malo starija, koja sama biraju) cesto kupuju. Ali onda ne vredi da joj kupujes jeftin, moras malo da pratis trendove. :D

Alcatel ne znam kakvi su ovi noviji.
Old enough to know better, but too young to care.

monochrome

eno sad...zbunise me nacisto :lol: :lol: :lol:

meni je lumia lep zbog tih boja, ali ja cu da biram, baka da plati...ja mozda dodam koju kintu...sta ce njoj telefon od £300/£400-£500 , a vidim da ima...bicikl bre mozes da kupis za te pare...i to kakav, pa cak i neki polovni autic :rofl: :rofl: :rofl:

maripoza

Ovi Samsung Galaxy su popularni. Al deca tu prate trend pa kupuju novije, te ne znam da li ce joj biti ok da dobije neki pretpretprosli model. Tako ti je kod nas :D, ne znam kako je kod tebe. Kod nas su noviji modeli prilicno skupi.

Ja bih svakako detetu pokazala telefone i pitala je koji joj se svidja.

Sto se funkcija tice, sve je to manje-vise sad isto, niko ne pravi telefon kome neke vazne funkcije fale. Jedino sto imas foru da li ima i prednju i zadnju kameru (da mozes da pravis selfie a da vidis sta slikas umesto da nagadjas :lol:), da li ima blic i tome slicno.....
Old enough to know better, but too young to care.

monochrome

nije ovde vazan model...niko na to ne obraca paznju...nece ni smeti telefon da nosi u skolu npr.
stroga zabrana...

izabracu 2,3 modela, pa kao zapoceti neku spiku...mozda nesto i kaze :girl_haha:

monochrome

ona bi originalno dobila onaj neki najobicniji samsung...ne smart...cenu necu ni da spominjem :lol:
da moze da nas nazove, posalje poruku...u medjuvremenu smo saznali da u skolu ne sme da nosi telefon, a baka zeli da casti...dala je ona izbor, ali ajde rek'o...neka joj smartphone-a...obradovace se, sigurno...moze i mjuz da slusa, neke igrice i tako...a vazno joj je da razmenjuje poruke sa drustvom...eto, malo da joj ugodimo :diva: :crazy: