Main Menu

kapitulirala... :)

Started by monochrome, July 17, 2014, 11:05:33 AM

Previous topic - Next topic

Blue

Quote from: cici on July 17, 2014, 04:10:31 PM
Ja mislila cetvrtak ovo ono :lol:

i ja sam se tome ponadala  :turpija:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

Baš se radujem ovoj temi, imaću šta da bistrim kad ja kapituliram, za sebe  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

monochrome

:girl_haha: anak

pa kud bas na cetvrtak da ovak' temu zapocinjem :lol: :lol: :lol:

Pepi

ja imam nokia lumia, sa windows os, i zadovoljna sam.
MM imna Alcatel Idol.

monochrome

:good:

sve cu da ih razmotrim...u dusu cu da im zadjem :lol:

nego...nemojte vise nikad da se nadate mono/beba cetvrtku BRE :baba:...pre cu hleb da zamesim rucno :lol: :lol: :lol:

kalimero

evo i antipreporuka za htc, to govance cu da spalim u jednom momentu......veoma skorom momentu  >:(
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Quote from: kalimero on July 17, 2014, 06:13:15 PM
evo i antipreporuka za htc, to govance cu da spalim u jednom momentu......veoma skorom momentu  >:(
sto ?  :think:
Moj je HTC I ja sam bas prezadovoljna  :good:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

kalimero

prvo, ovo je ono cudo sto je telenor za dinar davao uz biznis paket, desire c ili tako nesto.....
e, ovaj

e, ova tri dugmenceta dole, tj jedina tri koja nisu na ekranu, su otkazala poslusnost, tako da sad ne mogu da palim i gasim menije, ne mogu da se vratim na pocetni ekran, ne mogu unazad i tako......
za svaku glupost moram da resetujem tlf

i plus, jedan ceo red slova kad pisem poruke mi ne radi......pa ne mogu ni da ukucam ime ili br telefona sem ako je u meniju.....

>:( >:( >:(
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

:think:
Moj je isto za dinar preko mts-a , HTC one s
Svi dugmici mu ferceraju, :pljucka:
Doduse imam ga tek godinu I par meseci
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

maripoza

Moni, nisu sve Lumie bas jednako dobre, pa obrati paznju. 630 je dobra.
Old enough to know better, but too young to care.

Urbana

Mono covece, pa za onakve ocene i zavrsetak osnovne skole zasluzila je da kazes biraj.
Ovde kod nas taj uzrast ( kod Monike ) forsira Samsunge od Trenda pa nadalje , a ovi malo stariji ( kod Lole ) iskljucivo Iphonove ..... ja mojima kupim dopunu samo kad se mora da im ne ukinu broj.....sta ce im telefon osim da ih ja zovnem kad mi treba, a i tad znaju po ring tonu pa ni ne treba da se javljaju...to znaci doci kuci sve ostalo je skajp i whatsapp, dnevnik za ocene ( sto voli taj app posebno kad javi dobru ocenu ) i slusanje muzike.
Mono kapituliraj do kraja ;D

Ajde zene podrska za Stelu :clapping:
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Dawn

I nemoj molim te da biraš telefon po boji, ionako ćeš prvo da pazariš omot(milion najrazličitijih postoji) i foliju za ekran ;).

Igrice sam pomenula u smislu da ako već neće nositi telefon nigde, možete i u tablet da ubacite sim karticu a radiće i skype, viber, whatsapp i šta god treba, a ekran je dosta veći i baterija mnogo dugotrajnija :)

monochrome

sad sam totalno overwhelmed dawn :girl_haha:
izgadjala me zena sa silnim nekim vanzemaljskim terminima :lol: :lol: :lol:

a da znas da sam htela da biram po boji :-[ :lol: :lol: :lol:

monochrome

jaoooooo, pa sta nece izmislit'...jao, jao...vid' mede :clap: :clap: :clap:...jao sto je sladak medo...sebi cu samo ovaj oklop medu da kupim :girl_in_love:

jojjjjj, eno i dje's ba mace :lol: :lol: :lol: