Main Menu

kapitulirala... :)

Started by monochrome, July 17, 2014, 11:05:33 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: monochrome on July 17, 2014, 10:36:28 PM
...sebi cu samo ovaj oklop medu da kupim :girl_in_love:

Da ti se slaže uz ono... ono... kako se beše zvaše, ono čupavo što oblačiš :lol:
Janko 23.7.2002.

monochrome

monochrome

kalimero

ja to nisam videla, je l to ko overall? Kombinezon neki ili?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

E to  :clap: Kad je Mono prvi put pomenula da je u tome, ja otišla da izguglam šta je. Ulepšala mi je dan  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

monochrome

:lol: :lol: :lol:  :kiss1:

ja isla i da setam u onesie-u i kroksicama :dog:

maripoza

Kako ja ne znam za ove koale i papagaje? :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

kalimero

dobro, jeste overall..... ali, sta radis u ovome???? setas po stanu (mogu da razumem) ili napolju (?!?!?!??!) ?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

pa kad je prohladno, pogotovo zimi...znas kako dobro dodje...grije + budes zivotinja...mozes da biras...na zimu cu da kupim kravu i macku :diva:

nije bas za setnju...mislim, nigde ne pise da nije, ali nekako nije, ak' me razumes...ja sam morala, jer mi bilo mrsko da se presvlacim...jedino je malo zahebano za toalet...sva se upetljam u usi i repove, a jednom mi se kapuljaca papagaja zaglavila medj' noge, pa sam je malo popiskila :-[ :lol:

monochrome

mozes i da igras neke farme npr. :turpija:

gasha

kostim je  :rofl:
ali verujem da bi i meni yimi prijao
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

monochrome

ma nista lepse, nego lezati u onesie-ju na sofi, zimi, sa soljom kafe/caja u ruci :girl_in_love:

e da...samo da upozorim sve potencijalne kupce da onesie-ji sa repovima umeju da zuljaju pri sedenju ili lezanju, pa poravnajte rep prije nego se opustite :kiss1:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.