Main Menu

kapitulirala... :)

Started by monochrome, July 17, 2014, 11:05:33 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

anelore

Ja se za onesie uvek setim ovog spota i Betmen onesies sa stopalima za odrasle  :rofl:
https://www.youtube.com/watch?v=QK8mJJJvaes

vojka

Meni je promakao info da mono ima onessi
:lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Ira

Ja sam prosle godine u onesei isla na posao  :girl_haha:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

TINK

Izvinjavam se nisam procital sve, zurim da odgovorim  :lol:, posle cu da prelistam sta ste pisale.

Nemoj da joj uzimas Nokiu, Windows telefoni su s*anje. Masa aplikacija ne moze da se instalira, Viber i Whats app, sto ce ona sigurno da koristi, uopste dobro neferceraju. Ja sam ga imala pre par godina, nikad vise ne bih ga uzela,  ni za dzabe  :baba:.

Ja voli  androide pa cu biti subjektivna  :lol:,  Samsung Galaxy je idealno resenje. Uzmi joj neku jeftiniju varijantu, postoje duos, feme, nemam pojma ni ja kako se tacno zovu. Posto ti  Iskacu  iz budzeta , a noj nisu ni potrebni, Galaxy 3s, 4s i 5s. Ja sam ih sve imala i najbolja mi je bila 3s i sad ovaj 5s.

3s Galaxy mini, moze da se nadje uz malu doplatu, ja bih joj njega uzela  :love32:

kalimero

ja se slazem sa tink samo u tome da stela nece biti zadovoljna ako nije android tlf.....a inace, nokie i njihov os su fenomenalni, ali za biznis upotrebu.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

cool...hvala puno :flower:
znaci svako misljenje, iskustvo, posto o telefonima nemam pojma :girl_haha:

monochrome

eto me opet :)

ne znam jesmo li spominjali, ali zanima me sony xperia E1...ima super deal sa ovim fonom?

Vila

ja sam ti pisala, Sony Experia su svi dobri, ja imam L i divan je.
Svi komentari koje sam na njih čula su pozitivni.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

TINK

Sony Experia je isto super, android je, sto je bitno  :lol:. Ja je nisam nikad imala, ali MM jeste, on kupuje ili HTC ili Sony Experiu. Ako ti je dobra ponuda, uzmi nju  :)

monochrome

sorry vilo, nisam imala vremena da sve ponovo citam :-[ :kiss1:

hvala i tnx tink :kiss1:

a sad me samo interesuje...zasto svi preporucuju E1? :think:

monochrome

tnx dawn :girl_haha: :kiss1:

citala sam, ali rek'o, da pitam iz prve ruke...ali sad me interesuje koliko ce ovi cons da ostete stelku :think:

Dawn

Ja stvarno nemam nikakvo iskustvo sa Sony telefonima, ali mislim da definitovno ima i boljih telefona od ovog modela.

monochrome