Main Menu

Domaći likeri

Started by Pepi, July 23, 2014, 12:48:39 PM

Previous topic - Next topic

prevodilica

Pa moja računica je bila da bi nas koštala litra oko 1200din da smo sve sastojke kupovale, a po koliko bi moglo da se proda?

Unabebili

prevodilice, koju rakiju kupujes i po kojoj ceni litar?  :flower:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Nemam pojma po koliko prodaju ali kupuju flase , likeri se uglavnom u flasama od pola litra prodaju
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

prevodilica

Quote from: Unabebili on October 05, 2015, 09:17:23 PM
prevodilice, koju rakiju kupujes i po kojoj ceni litar?  :flower:

ne kupujem rakiju, rakija je tatina domaća, šljiva bez šećera i ikakvih dodataka, kažu da je stvarno extra, ja se ne razumem, jer rakije ne pijem
ali zato višnjevaču trošim solidno :turpija:
pa sam ove godine ubedila mamu da napravimo veću količinu
nismo za prodaju pravile, više da imamo za sebe, ponekom da ponesemo flašu i sl.
inače sam pitala tatu kad su me neki ljudi pitali za prodaju, on je ceni oko 400 din. po l
mada je i on rakiju prvenstveno pravio jer ima pun voćnjak, ne da bi se bavio prodajom, ali ko zna, sad se penzionisao, pa se možda i baci u biznis, jer ima više vremena

a pre neku god je napravio domaću rakiju od kajsije i jabuke, e to mi je planulo, ko god proba kaže da su odlične
ali tog voća on nema nešto puno i to tek poneke godine rodi tako da može i rakiju da peče