Main Menu

elektricna cetkica za zube

Started by Margarita, July 28, 2014, 10:13:08 AM

Previous topic - Next topic

miland

Stomatolozi kažu da su električne bolje  (da ne poveruješ) .Većina ljudi neume da opere zube ispravno običnom četkicom dok sa električnom to bude mnogo bolje a tek kod dece!

emge

Moja kuma, zubarka kaže bolje su električne ako neko ne zna da pere zube. Ako zna, onda obične.
Marti sam kupila ovu iz DM-a, pa mi je ona posle rekla da joj mnogo povredjuje desni, i da pere običnom zube, a električnu za zadnje zube.

Glitter

Ja sam malcu promenila dm pre neku nedelju i uzela oral b

Glitter

kupili smo danas u DM neku tecnost koju zovu plak tester, u sustini je plava tecnost koja kada se promucka i ispljune oboji naslage u plavo i pokaze detetu gde da pazljivije pere zube
200ml 205 dinara

maxic

Ovdje zubari insistiraju na el. cetkicama. Koristimo ih godinama. Djeci kupujem ove na baterije, osim Anji, ona ima onu sa punjacem, kojima se mjenjaju cetkice kao i mi, ali djeciju. Ja kad negdje odem pa me mrzi pa ponesem obicnu, tacno primjetim razliku, i bas mi je smor obicnom da perem. Moja preporuka.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

kalimero

Quote from: Glitter on October 22, 2014, 09:53:08 PM
kupili smo danas u DM neku tecnost koju zovu plak tester, u sustini je plava tecnost koja kada se promucka i ispljune oboji naslage u plavo i pokaze detetu gde da pazljivije pere zube
200ml 205 dinara

nisam ni znala da to postoji, moram da kupim Bati sto pre  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

hvala, glitt :flower: potrazicu vec koliko sutra

cici

Quote from: Glitter on October 22, 2014, 09:53:08 PM
200ml 205 dinara
Jao super, secam se da je to bilo u usa. Moracu da kupim.

AnaK

Mi kupili, isprobali. Osim što naslage farba u štrumf-plavo, to isto uradi i sa svim mekim tkivima. Jezik, usne  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Margarita

Quote from: AnaK on October 30, 2014, 07:25:08 AM
Mi kupili, isprobali. Osim što naslage farba u štrumf-plavo, to isto uradi i sa svim mekim tkivima. Jezik, usne  :crycry:

da, i mi kupili
ovaj drugi deo im se posebno svidja :lol:
ali brzo se ispere

Glitter

Eto razloga da pere zube malo duze :turpija:

kalimero

moram bati da nabavim...ako nista drugo mozda ode da pere zube bez teranja
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Meni se uopšte ne ispira brzo, preksinoć sam probala, jezik mi je povratio normalnu boju juče oko podne. A Janko je, valjda, bio nepažlljiviji, od sinoćnjeg pranja otišao je jutros sa indigo usnama u školu  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Glitter

meni se ispere bukvalno posle par minuta :think:

Mirka

Kosti se, isto, brzo opralo. A toliko ih je trljao da je posle došao i rekao - Vidi kako mi se sjaje zubi
:rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.