Saveti u vezi putovanja

Started by Nanny Ogg, August 21, 2014, 09:20:23 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

Quote from: Glitter on August 22, 2014, 11:49:21 AM
ma vacu bags su ssuper, ali uzmi u obzir i da se vracas nazad pa to sve opet u kofer, a hoteli tesko da ti daju usluzni usisivac :lol: mada kad budem selila stvari to ce da mi bude odlicna stvar :think:

:lol: :lol: :lol:

dobro, ja ne idem u hotele :girl_haha:

gasha

Quote from: kalimero on August 22, 2014, 08:17:09 AM
ja stavljam plazne peskire na sedista..... to pomogne da se smanji guzva u koferu a prija da se sedne na njih a ne na sediste direktno.....  :think:
i ja isto, deca pozadi naprave bas ugodno sedenje peskirima
i uvek nosim 2 mala jastuka za kola
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Unabebili

ja se strasno skromno spakujem  :-[
nosim svega nekoliko odevnih komada, ali biram tako da se sve sa svim slaze
nikad vise od 3 para obuce, uvek najkabastije na sebi
ves stavim u male kesice od zamrzivaca  i uguram u cipele
lekove izvadim iz kutije
sampon, regenerator mleko za telo prepakujem u bocice od 100 ml

ali zato debeli  :lol:
on u kuci ostavi samo zamrzivac i regal, ostalo nosi sa sobom  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Quote from: Unabebili on August 22, 2014, 09:11:28 PM
ja se strasno skromno spakujem  :-[
nosim svega nekoliko odevnih komada, ali biram tako da se sve sa svim slaze
nikad vise od 3 para obuce, uvek najkabastije na sebi
ves stavim u male kesice od zamrzivaca  i uguram u cipele
lekove izvadim iz kutije
sampon, regenerator mleko za telo prepakujem u bocice od 100 ml

ali zato debeli  :lol:
on u kuci ostavi samo zamrzivac i regal, ostalo nosi sa sobom  :girl_haha:

jaoooo, pa ti nas opisujes  :nokti2: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lukina mama

kada putujem avionom, sve ko glitti :)  i sve stavljam u duple ziploc kese, gledam da ne preteram puno, sada luka i ja kada smo isli, jedan kofer sve nase stvari :)  zena na southwest me gledala cudno i dva puta me pitala : you only have ONE suitcase?!?!?  :girl_haha:

za putovanje kolima, nisam sigurna ali mislim da bi bila ko peki  :girl_haha:
Luka ,09 April 2005

moma

Ja pakujem u kofere (kupili smo zimus 2 fenomenalna da se pohvalim)
Mm slaze u auto. Imamo veliki gepek, ali ja sam ljetos za more spakovala 4 kofera i plus oko njih stvari. Sve je stalo u gepek. To mi je granica, mislim gepek. Doduse, ne racunam kad mm kupuje ono jesto okruglo za dimnjak sto ima samo u Grxkoj, a zauzme pola gepeka.
Jedan kofer veliki ljetos vracen neotvoren. Cccc

moma

Sasvim drugacije je kad idemo mm i ja sami. Mozemo proci sa malim rukcakom, takoreci rucni prtljag. I kartica ofkors :D

Nanny Ogg

E sad kad moma pomenu kofere, imate li da preporucite neki? (a da nije Samsonite  :D)

Ja bas muku mucim da nadjem odgovarajuci, imam 2 neka od kojih mi je jedan preveliki (koristimo ga za duza putovanja kolima) a drugi je taman, ali je na izdisaju, a ne daje mi se citavo bogatstvo za novi, al ne bih bas ni neki kineski koji ce da mi se raspadne posle prve upotrebe (posto mi se i to jednom desilo  :crycry:)

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

David Jones imam srednji i super je lupan po avionima i preko okeana vec skoro tri godine. Skoro smo kupili va srednja it luggage i imamo tri mala neki disney, dunlop i antler. Ja najvolem disney  :girl_in_love:

Nanny Ogg

Cula sam jos dobrih preporuka sa disney, al to u moje selo nema  :girl_sigh:

David jones, kazes, ok?

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

Dawn

American tourister, jeftinija varijanta Samsonite-a, odlično su se pokazali za sad, Dejan ih aka po avionima već par godina, nisu mrdnuli.

Dada

Ja sam ovdje najveca ciganka i flegma, ocigledno  :lol: Samo pazim da nemam tecnost u rucnom a za tezine sam se toliko ispraksala da su mi svaki put koferi 23 kg +,- 200 gr a rucni prtljag 8 sa jos manjim varijacijama :lol: Taman cu da kupim te bocice za Z, jedino se njegovi koferi gube jer svaki put mantra da ce to da mu se desi :lol: Meni samo jednom, stigli prvim sledecim avionom a kako sam dolazila kuci nije me mnogo pogodilo  :innocent:

Za kola sam isto strucnjak za pakovanje - nista koferi i torbe, kese su zakon :lol:  Karikiram malo ali je stvarno tako kad idemo u Prcanj sa ovim nasim malim autom, za duze destinacije uzmemo rentu ili kola mog brata
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Zumbulica

Mi imamo neki set od tri kupljenih u Carpisi pre dve-tri godine, solidni su. Taman za to koliko su skuplji od kineskih su toliko i bolji. Koferi im nisu nikad na onim njihovim snizenjima ali zato cesto imaju akcije 20- 30%.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....