Main Menu

Tačnost

Started by Zumbulica, August 29, 2014, 11:52:57 AM

Previous topic - Next topic

Praslin

U svoju odbranu da kažem da nikad ne kasnim više od 15 minuta.  :girl_haha:
Ali to do 15 mi se često omakne  :-[

Mm je sklon da kasni i sat vremena, ali ga Vid i ja driblamo  :-X

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Unabebili

akademsku minutazu ne racunam u kasnjenje  :rofl: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vockica

Ja sam kao Una. To sam inace naucila od tate, nikada nije zakasnio nigde. Volim da se organizujem tako da ne jurim , da imam lufta.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Praslin

Quote from: Unabebili on August 29, 2014, 12:57:13 PM
akademsku minutazu ne racunam u kasnjenje  :rofl: :kiss1:
Ja računam  :crycry:  (bar sebi), ali nikako da to izbacim  :-[
Imam periode kada ni toliko ne kasnim, ali...

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Unabebili

Meni je to, kao i Vocki , nasledno, od caleta.
Taj nikad nigde nije zakasnio (sem da napuni dozer s lekovima  :lol: )

Za neke ljude mi se cini da kasnjenjem izrazavaju svoj prikriveni bunt protiv pravila zivota...

Imala sam ja i primere da mi se neko uopste ne pojavi na ugovorenom mestu. Bliske osobe, ali odjavljene i previse komotne.
Racunaju uvek na ono "ma oprostice mi".

Neke sam naribala svojski, pa se trude.  :girl_haha:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Margarita

mene kasnjenje nervira, ali vise kad ja negde kasnim, nego kad drugi kasne

Zumbulica

Quote from: Lani on August 29, 2014, 12:49:58 PM
Ja ne cenim negativno o ljudima ako kasne, hoću da kažem, to više doživljavam kao neku slabost ili blentavost, ne kao malicioznost i lošu nameru, ako me razumete.
Mi imamo druga i drugaricu, koje inače mnogo volimo, ali koji svaki put kod nas dođu sa satom zakašnjenja otprilike, nešto kao Pepin muž.  :girl_haha: I jednom trebalo oni da dođu npr. u 5, ja počela opušteno da se spremam u pola pet, kao neće oni još bar sat vremena da dođu, skinula se da se istuširam, šetam se u gaćama po hodniku, kad oni zvone, ne da su potrefili tačno vreme, već se pojavili 15 minuta ranije. :lol:
Isto ovako  :) Ne smeta mi taj komoditet u druzenju  :) I mi imamo prijatelje za koje znamo da su prosto takvi jer izgube pojam o vremenu, svuda i na svoju stetu, bez selekcije  :crazy: Poslovno su vrlo ok.  A opet, moze da mi zasmeta ako u tom komoditetu vidim preteranu sebicnost  :think:
Mene Jelena tako iznervira kad ostavi drugarice da je cekaju na kapiji da izadje, a ona ostane par minuta da na miru zavrsi npr. slusanje pesme ili neko poglavlje  :crazy:
Takav je i MM, tacno bih ga zadavila npr. kad mu postavim pitanje, a on natenane zavrsava ono sto je poceo pa tek mi onda odgovori ako se seti  :lol:

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Pepi

Jao, ja kad sam na proleće radila protetiku kod zubara, taj što je to pravio, kasnio je svaki put sat-dva.  >:(
Da dr nije super, posle drugog puta bi mu rekla ćao. Dr mu kaže da dođe u 18h, meni kaže da dođem u 19.30, taman da on stigne...ma jok, opet kasni  :crazy:
A mm ima jednu rođaku, koja svaki put kad se dogovore da se vide, bar sat vremena kasni, i to posle opušteno komentariše, kao sat-dva, gore, dole, nije to ništa  :crazy: ali ona je sva tako smotana, smušena, i užurbana u isto vreme, ne umem da vam je opišem...završila defektološki fakultet bez da je pala ispit, kolokvijum i sl, sa svim desetkama, ali totalno nesposobna za stvaran život  :crazy:

Unabebili

ja se recimo, divim omladincu

on se toliko sporo krece kroz kucu kad se sprema da negde idemo ili da ide sam,
da imas utisak da nikad nece ni krenuti, ni stici  :girl_haha:

a uvek stigne i to do u minut tacno  :blink:

a ja se kroz kucu krecem kao papadać i uvek imaš tuisak da ću da kasnim  :rofl:

martina

kod nas u kuci niko ne kasni, a titi posebno ne kasni

imamo te koji hronicno kasne, raznorazne nacine kako da se s tim organizujemo, sto mene ponekad ipak iznervira, jer imam dovoljno svojih problema i ne da mi se jos da mislim za odrasle ljude, tako se uglavnom organizujem tako da ne zavisim od tih ljudi. moj kum je vise puta poljubio vrata

ovo pricam o ljudima koji kasne hronicno po sat i vise

do pola sata skoro i ne racunam, u ovom gradu je nemoguce procijeniti vrijeme savrseno... 15 minuta uopste ne smatram kasnjenjem

a ja strasno  ne volim da ja kasnim. nekad se ljutim na sebe, gubim vrijeme cekajuci

sjecam se da mi je prijateljica, kad su djeca bila mala, rekla s cudjenjem kako mi se divi kako stizem svugdje na vrijeme s troje djece. pa, rekoh, ja kad pocnem da se spremam vec znam da imam troje djece, ne otkrijem to 15 minuta pred polazak :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Deda

izludjuje me kad drugi kasne   :shout:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Dobro, dodjem ja i ranije :lol:

Dacko

I mene izluđuju, a celog života sam nesvesno birala drugarice među takvima i šizila dok ih čekam. Sama ne kasnim sem kad su baš nepredviđene okolnosti u pitanju, a i tad se sekiram, trčim, ako mogu obavezno telefonom javim da ću zakasniti. Kad sam radila u školi, bila sam jedina u koletivu koja stiže na čas čim zazvoni, i pretpostavljala sam da to decu malo i nervira, dok mi nisu kazali upravo suprotno: imali su osećaj da cenim i njih i taj čas koji im držim time što uvek stignem na vreme, a to su mi, opet, uzvraćali time što su i oni bili spremni na vreme i po pravilu su me čekali u klupama umesto da jurcaju unaokolo i gledaju kad će nastavnica.

kalimero

matori je od onih sto uvek stizu u minut tacno, nervhra ga kasnjenje...sad malo ja njega kvarim, on mene popravlja, i tako...
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

kad skijamo, to je  upis
svi se poustajemo i spremamo se, sutke
i posto djeca samo spremaju sebe, oni spremni, ubace stvati u auto i pozuruju nas :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost