Odevne kombinacije i kombinovanje sa nakitom i cipelama

Started by Lani, August 30, 2014, 10:03:14 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Gasho, nema sukanja jer su ovo neke slike sa mog Pinteresta a ja tamo slabo kačim suknje, bar ne za ove dnevne varijante.

Glitter

Quote from: gasha on September 24, 2014, 12:04:20 AM
svidja mi se tema  :clap: :clap:

nema suknji nigde, mada ih i ja vise nosim zimi sa cizmama, a i danas je takav dan :think:
ja dobro krojenu teksas suknju racuna isto kao farmerke, potpuno mi menjaju jedno drugo od jeseni do proleca sa dubokim cizmama, a kombinacije idu od ciste bele kosulje do kariranih

Glitter

Quote from: Lani on September 24, 2014, 12:05:03 AM
Ja imam dosta toga a ovo što nemam, svakako teško da bih i nosila, npr. brodarice, patike, pa one izdignute sa reckavim đonom, šta je ono...?  :crazy: E da, fali mi lepa karirana košulja, kao ova sa prve slike.
isto isto pomislih :lol:  :crazy:

Lani

Ja sam u potrazi za dobrom teksas suknjom već neko vreme.

AnaK

Fly London, i Kitten je imao 'rimejk' u par boja. I meni su baš traktorke  :crazy:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: Lani on September 24, 2014, 12:08:43 AM
Ja sam u potrazi za dobrom teksas suknjom već neko vreme.
ja sam one zime 2012, kada su mi ukrali kofer pa osiguranje placalo svu novi garderobu, kupila u replay-u fenomenalnu suknju, taman teksas, do kolena, pencil kroj sa dva satro karnera pozadi tek da moze da se hoda, te suknja bas lepo prati liniju tela i ide uz sve. Glat sam je nosila na posao. Tada sam se onesvestila kad su je naplatili 10 000 ali ja je nosim dve godine i nosicu je jos sigurno.
Sledeca koju sam kupila zaljubljeno je svetla teksas isto do kolena u tommy-ju sa slicom napred
i imam jednu pepe london cini mi se, ali bas bas mini, svetla, bila je bas skupa ne nosim je preterano, jer bih je najradije nosila na duboke cizme, a opet suknja presvetla za jesen/zimu i eno je u ormaru

Lani

Imam ja pencil od crnog teksasa, sa sitnim cvetićima  :girl_haha: ali hoću onu najobičniju, od detalja eventualno dugmići napred, kao ova što ima.

linga

Quote from: Lani on August 30, 2014, 10:41:12 AM
AnaK, da i to mi je dobro kao i spajanje uslovno rečeno ozbiljnih košulja sa farmerkama, kao na onoj slici sa ciklama blejzerom i iscepanim farmerkama.

Da, to je super. Ja košulje tog tipa retko nosim, jer ih obično iskombinujem sa nekom "ozbiljnom" suknjom i onda izgledam uniformisano i previše eegantno za moj posao, gde je najpoželjnija neka kežua elegancija, da ne pričam da ima ljudi koji dolaze stalno u patikama i farmerkama...

Margarita

a ja sve naopako, od obuce sa slike eventualno bih brodarice mogla da nosim :girl_sigh: patike mi nisu u kombinaciji, definitivno

MissL

Volela bih jedno onakvo 'aljince iz Favorite Basics :girl_sigh: Divan mi je taj model
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

Quote from: MissL on September 24, 2014, 10:21:16 AM
Volela bih jedno onakvo 'aljince iz Favorite Basics :girl_sigh: Divan mi je taj model
Legend ih ima,i kad je snizenje bidi oko 2000-2500 din

kalimero

cipele su mi sve bzvz, a takav mi je i odnos prema dzemperu sa kucetom  :girl_haha:
ova poslednja kombo mi je odlicna  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

moma

Meni je sve lijepo. Dobro mozda Ni ja ne bih nosila dzemper sa psom... Ni one reckave cipele...

Glitter

meni su pre dve godine kada su mi ukrali onaj kofer u njemu odneli dzemper sa mackom...koliko je bio dobar ne prezalih ga

jel

Nisam znala za tu situaciju sa osigur
A kako definisete iznos?
My name is Luton, Robin Luton :lol: