Odevne kombinacije i kombinovanje sa nakitom i cipelama

Started by Lani, August 30, 2014, 10:03:14 AM

Previous topic - Next topic

emge

Mono, ja mislim još godinu-dvije i vratiće se ova moda '70tih koju ti voliš, evo već je polako počelo :)

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

monochrome

bit cu i ja moderna :diva: jupiiiiiiiiiiiiiii :girl_haha: :clap: :clap: :clap:

glitt :good:
meni deluje kao da je fotosopirano...

Glitter

Sigurno jeste fotosop, ali je i moguce

monochrome

nesto nisam obracala paznju na to kad sam bila jako mrsava...moguce da je i kod mene tako bilo :girl_haha:

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

zbog maxi haljina kupih juce mini teksas jaknu  :girl_haha:

Vockica

http://global.rakuten.com/en/store/ilovela/item/lm1002/

Jel vam se svidja....donela mi drugarica njenu, tetka njm sila davno za Moschino i meni se mnogo dopala da sasijem.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Ja pravo da ti kažem, ne vidim baš najbolje model na slici.  :think: Ali uvek dajem glas za malu crnu haljinu.  :girl_in_love:
Senka baš je slatka kombinacija.  :girl_in_love:

Kad već pominjemo maksi haljine, sećate se ove iz Legenda?
http://www.legend.rs/model-haljina/1712

Probala sam je nedavno, vuče mi se po podu pola metra  :lol:, ne zezam se, nije ovo preuveličavanje radi komičnog efekta, stvarno ima toliko :lol: I to M veličina  :blink: a ja visoka 170, daleko sam od sićušne, pa svi me znate uostalom. Došlo mi da pitam one devojke tamo što rade kome je tačno namenjen taj model al mrzelo me, nisu one krive uostalom.

Vockica

Lani i jeste mala crna haljina ali ima deo preko..
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Pa znam da jeste, nego taj deo preko ne vidim najbolje kako se uvija i kako je skrojen.

AnaK

Voćko mnogo je slatka, ako si je probala i sviđa ti se kako ti stoji  :good:

Lani  :fool: Možda je namenjeno da svako porubi gde mu treba :lol: A možda je to haljina & šlep, 2in1
Janko 23.7.2002.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama