Odevne kombinacije i kombinovanje sa nakitom i cipelama

Started by Lani, August 30, 2014, 10:03:14 AM

Previous topic - Next topic

Dacko

Lani

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Janko 23.7.2002.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

moma

Una, izgledas sjajno! Bas sjajno!

A glede kombinacije.... Sto volim kad nesto lanem, odmah mi se vrati. Svaka neizgovorena je zlatna hahhaa

Margarita

e, vrana je resila suknju za ng nastup, jos ja :lol:

Jedna varijanta mi je haljina od Bubi, samo da nabacim cipele, to cu sutra-prekosutra da resavam.
Stvarno mi je veliki problem, jer mi je gomila toga neudobna :girl_sigh: tako da nema ni govora o nekom pozajmljivanju, nego moram da nadjem nesto sto mi je bas udobno, a opet koliko toliko elegantno
i priustivo, ofkors :lol:
jedine takve cipele koje sam nasla su teget :crazy: i ako budem prinudjena da ih kupim, nemam pojma sta moze uz njih da se kombinuje
veceras sam malo bazala po stadionu, sve neke crne sljokice, a ogranicena sam modelom, uz teget cipele i bojom, i cenom :lol:
sad kad sve napisem, kontam koliko sam komplikovana, i koliko par kg viska mogu da otezaju kupovinu :crycry:

elem, glavno pitanje, uz teget cipele kakvu haljinu da trazim, ako dotle dodje?

Lani

Vockica

Una super ti je kombinacija i bas se vidi da si oslabila  ;)
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

nisam, lani, sutra idem da obidjem bulevar

i da vas pitam, jel koristio neko one carape sto utezu i zatezu goozu, butkice, stomak...? vredi li sta, i moze li da se dise u tome? :lol:

una :kiss1: mojne uvek ti da resavas moje probleme :girl_haha:
probala sam sinoc i sivu haljinu, ramena su mi kao u sumo rvaca :crycry: kad ne disem i ne mrdam dobro je, cim pomerim ruku bojim se da ne pukne :crazy: