Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Sve se moze, naravno...i bez kafe s mlekom....uuzrocno posledicno bi u nastavku bilo....razvela se, posvadjala sa svima, klijente oterala i skocila sa terase...na stolu ostavila oprostajno pismo: niste trebali da mi uskratite kafu :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Una, videla si da neki od nas (ja recimo  :diva:) krše to pravilo vezano za mleko u kafi.
Niko ovde ti ne govori da apsolutno moraš da se odrekneš toga, posebno ako u startu znaš da ne bi mogla.
Super bi bilo da možeš ali sad, ako ne ide ne ide...
Samo nemoj u startu da se obeshrabruješ pre nego što si i probala ovaj režim ishrane. :kiss1:

senka

ja sam nešto pogrešno razumela da može mleko, jogurt ne sme

nadam se da ću vam se u dogledno vereme pridružiti, za sada sam izbacila bilo kakvo grickanje  i vodu pijem posle pola sata
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

bubi

Ne može ni mleko ni jogurt.
Mogu beli sirevi, kiselo mleko i domaći kefir.
Ja pijem više kafa dnevno i nikad pre doručka.
Una kreneš polako, vidiš šta ti odgovara a šta ne.
Ovde je poenta u istrajnosti, ponekad se čini da ide sporije skidanje kg, ali što duže se pridrzavas to ti predje u naviku.
Ja se ne vagam jer me dotična sprava deprimira.
Nisam dala sebi nikakve rokove da se ne bi razočarala i odustala jer sam sklona tome.
Nema tremora, nadutosti, gasova, gladi niti želje za nečim slatkim, za mene je to neopisiva sreća.
Jer na drugim dijetama jedva čekam da se završe i da navalim na zabranjenu hranu i onda sve u krug.

Lani

Hajde senka.  :clap: :kiss1:

Ma ne sme ništa mlečno što valja... meni mnogo fale sirevi, volim sve vrste ali ipak najviše one stare, slane, buđave, kačkavalje i sl. A kad pratim hrono jedem samo mladi, eventualno mocarelu.

Meni je baš bilo komplikovano to pravilo da ne sme kafa pre doručka, ja sam od onih što bi pili kafu pre nego što progledaju.

bubi

Što bi rekle "okorele hronerke" ovo nije dijeta već način ishrane ;) :D

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

bubi

Može i kajmak i pavlaka.
Una a da piješ kafu sa onim mlekom za kafu ono je punomasno i ponekad dozvoljeno.
I da ne može kukuruznog brašno niti kukuruz.

Unabebili

Treba mi samo par kapi mleka, bilo kog.
:clap:
Kafa posle dorucka???? No way :(

Sveg ostalog mogu i hocu da se pridrzavam
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

bubi

Una,
prvo topla limunada ili čaj, čim oči otvoriš.
Posle pola sata doručak, pa pola sata kasnije kafa.
Ja prvu kafu na poslu pijem.

Lani

Quote from: Unabebili on January 04, 2015, 03:43:08 PM
Treba mi samo par kapi mleka, bilo kog.
:clap:
Kafa posle dorucka???? No way :(

Sveg ostalog mogu i hocu da se pridrzavam

Možeš bre, videćeš, probaj. :friends:
Uostalom, to je samo pola sata posle doručka, brzo to prođe.

Dawn

Da se javnem i ja ovde. Malo sam se opustila poslednjih par meseci, jelo se voće i nešto slatkiša za praznike, ali nisam vraćala kilažu, tu sam na -22 - 23. Mleko sam izbacila, aki jogurt nisam, niti ću :crazy: Uskoro ću na još jednu turu stroge restrikcije.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dada

Bravo  :clap:

Ja nagovaram Z da probamo ali cim cuje da ne smije alkohol odustaje  :lol: Meni je najveci problem kafa tek poslije dorucka i sam dorucak. A i bez voca ne znam kako bismo izdrzali :think:

Nismo mi za dijete :crycry: :girl_haha:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

kalimero

au, bez alkohola, pa to jedino sad da probam dok dojim  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.