Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ne može alkohol, samo par puta nedeljno čaša crnog vina ali ne u restrikciji.

Dada

Samo da ste mu vidjeli facu kad sam pomenula 28 dana bez alkohola :lol: Taman posla da pije sokice kad izadje :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Deda

I ja sam cim otvorim oci stvljala dzezvu , nisam mogla da zamislim da progledam bez kafe. Prosto sam izbacila, nema sanse da popijem kafu pre dorucka. Samo navika. Moze i zeleni caj .
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

meni prija da popijem caj, ponekad i limunadu, pre dorucka.... kafu volim da pijem kasnije, oko devet-deset je najbolje vreme i vec dugo mi uopste ne prija sto je pijem ranim jutrom na poslu

Vockica

Ja vam se od sutra pridruzujem. Ponela sam brasno iz Kg-a, ciljno ,da ne bi trazila izgovore.
Ovih nedelju dana cu se maksimalno truditi da se pridrzavam, kod mame smo pa zbog toga ali sam se smucila sama sebi vise cekaj jos ovo i ovo...
Prosli put sam lepo oslabila i bila skoro mesec dana bez grama minusa na vagi i naravno odustala...ovoga puta idem polako.Najvaznije mi je da se  oslobodim losih navika. I da, obavezno se pridruzite grupi na fejsu, ja kad tamo vidim slike pre i posle odusevim se...motivacija zagarantovana.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

bubi

Vockice :clap:
Ja doruckovala.
Hleb je savršen sa psilijumom, ne mrvi se :clap:

Lani

AnaK

Ne, donela joj Baklavica  :girl_haha: Nisam sigurna da je stiglo kod nas  :think:
Janko 23.7.2002.

bubi

Lani donela mi PB.
Ima čak i u Bosni i Hrvatskoj samo kod nas niko ne uvozi.
Ne menja ukus hleba, kad se seče ne mrvi se, kompaktniji je.

Deda

Finalina

Deda

Lani

Ja sam krenula u nedelju, pa malo grešila sad za Božić  :-[, od danas ponovo u stroju.  :clap:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/