Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

ja vec neko duze vreme praktikujem hrono dorucak

moram da primetim da sam i samo sa njim dosta poboljsala stanje stvari oko gladi i debljanja tj nisam gladna u sred dana na poslu i malo sam smanjila tezinu u poslednje vreme, zapravo, stagnacija tezine je pravi opis

ne znam da li cu restrikciju kroz hrono ili cu neki brzi detoks metod da malko splasnem pa da posle nastavim u ovom nekom rezimu, meni prija ovako da se hranim, tako sam jela posle onih nekoliko meseci cigota programa ishrane (on je rigorozniji, ali je jako delotvoran i po meri i po preporuci)

svidja mi se koncept koji je kod nas popularan u poslednje vreme sto propagira AG, vidim da su lljudi lepo reagovali, mislim da je to super da se osvesti odnos prema hrani

Lani

Una  :clap:
Taman još ovih par dana malo da se očitaviš posle ove boljke što te stisla.  :kiss1:

Fina super i stagnacija je dobra, sve je dobro osim gojenja.  :kiss1:

Finalina

ja se ove godine nisam nesto znacajno gojila, par puta sam malo spustila tezinu kao rezultat nocnog nejedenja i proteklih meseci dobrog dorucka, sitno vracala i to je to, nije bas da se pohvalim, ali nemam sta ni da se zalim osim na nekretanje, neaktvinost, nevezbanje i tu vrstu lenjosti, to me urnise...ovo je vec za onu nasu drugu temu koja je pod paucinom, rekla bih :lol:

Vockica

Quote from: Lani on January 08, 2015, 11:00:11 AM
Ja sam krenula u nedelju, pa malo grešila sad za Božić  :-[, od danas ponovo u stroju.  :clap:

Ovako i ja , mada mi je najbitnije da sam gricke izbacila a bas bas krecem kad se vratimo kuci, znaci od nedelje.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

bubi

bravo devojke  :clap:
ja nista slatko okusila nisam  :diva:
jedino sam jela sir a i to od danas izbacujem :turpija:

Unabebili

1.dan
Doručak: hrono hleb, pecivo ili tostiran tonus, malo slaninice i isprzis 2,3 jaja, ajvar.
Ručak: pileći bataci prodinstani i pri kraju ubacis povrće koje voliš( patlidzan, paradajz iz konzerve-bez šećera, karfiol itd.)
Večera:tunjevina sa kelerabom ili krastavcima.

2.dan
Doručak: hrono hleb, pečenica, puter i kiselo mleko(ako ipak odlučiš mlečno da uzimaš)
Ručak:svinjsko meso, povrce, kiseli kupus.
Večera: belanca,keleraba.

3.dan
Doručak:hrono palačinke, humus, ajvar i nešto suvomesnato.
Ručak:na malo masti prodinstas luk, dodaš mleveno juneće ili svinjsko meso, dodati beli luk, konzervu paradajz pelata, i pred kraj od tikvica napraviti špagete i pomešati(špagete praviš onim plastičnim nozicem)
Večera:belo meso, krastavac

a sto da cekam 14.01? 

moze to i od danas  ;)

Molim Bubi da mi napise kad i ako uzmogne jelovnik za jos tri dana  :-[ :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Una, samo belance možeš od jaja i ja bih za početak svela sva prženja na minimum. Eventualno ako je neki teflon tiganjčić pa bukvalno sa mrvom ulja...  :think: Znači običan sendvič za doručak ili neki od namaza za hleb koji smeju a za ručak/večeru pečeno.

:kiss1:

Da okačim ovde jedan recept koji sam baš juče videla, pire od rukole i tikvica.  :girl_haha: :girl_in_love:
http://dugput.blogspot.com/2014/02/pecena-piletina-sa-pireom-od-rukole.html

Deda

4 dan dorucak cvarci, ajvar , tonus hleb
rucak kuvani kupus sa mesom
vecera -belanca kuvana i krastavac
5 .dan  tost (dva, tri, pet ) sa puterom i suvim vratom
rucak   meso u kesi sa tikvicama , kupus salata bez sirceta
vecera belo meso (kuvas debelom supu pa izvadis) i ista kupus salata
6. dan dorucak  mafini od dozvoljenog brasna , nesto suhomesnato i dukatos
rucak- paprike punjene sa mesom i tikvicama
vecera tunjevina
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

E Dedo da te pitam, vidim svi pominju Dukatos i sve hoću da pitam tebe ili bubi pa zaboravim. Koji sme, ima ih dosta... onaj najobičniji? Nema neki light?  :think:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Najobicniji, izbegavajte te ella i 0 posto, dodaje se skrob
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Super, hvala.  :kiss1: Taman moram kasnije do Maxija pa ću da se snabdem i tim jogurtićima.
Ellu ionako ne mogu očima da vidim.

Dada

Moze li svako vece da se jede meso ili tunjevina i salata? :-[
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani

Može ali ne preteruj sa tunjevinama, nemoj više od 2 puta nedeljno.

Dada

Ma jos nisam odlucila, ovaj me oduva cim mu napomenem za alkohol  :lol: a bez njega sanse nema da cu krenuti :hm:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.