Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Nije isti test intolerancij u laboratiriji i na njihivoj masini, skroz drugi rezultatai
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

AnaK

Ja lično, iako veliki pristalica alternatve, verujem isključivo u test intolerancije iz krvi, na 99 namirnica, na osnovu Igga. Sve ostalo je, po mom mišljenju, šarena laža i eventualno nekakvo statističko uprosečavanje.
Janko 23.7.2002.

Deda

I oni rase iy krvi ali skroz su drugaciji rezultati, a vidim da ko ih slusa fino id eto mrsavljenej. Ja nisam isla ni na testove ni na preglede, meni to id esamo kad sam cvrstog karaktera a obicno nisam

bubi

U centru ne rade iz krvi vec putem neke masine.
U jednoj ruci se drzi neka metalna plocica a sa druge ruke, jagodica da li kaziprsta ili domalog prsta, stavlja se isto neki djavo i onda gledaju u tu neku spravu i zapisuju na sta reaguje.
Ja sam radila oba testa i u oba slucaja skidala kg.
Kazu da bi trebalo ponoviti posle sest mesci jer se u to vreme organizam opet zasiti.
U centru cesto imaju popuste i bila je prva kontrola gratis.
Mene su vise kostale analize raznorazne nego pregled.
Ali da nisam otisla do gdina Hasima ne bi ni stigla.

bubi

test iz krvi mi je bio rigorozniji i na vise namirnica je pokazivao intoleranciju.

AnaK

Znam kako rade, iz krvi pa ili kvantnom medicinom, ili:

QuotePrincip je uglavnom isti. Uzima se uzorak krvi iz prsta i određuju se visina holesterola, triglicerida i glukoze. Taj rezultat zajedno sa drugim podacima koji se traže od pacijenta (visina, težina, bolesti, terapije...) ubacuje se u softverski program koji za svakog pacijenta daje drugačiji spisak namirnica koje može, ne može ili mora oprezno da koristi.

Svi rezultati koje sam videla su izbacili gomile UH, žitarica i voća posebno, i sva masnija mesa. Ti si sve to izbacila samo snagom volje, i imaš bolje rezultate nego mnogi posle intolerancije. Moje je mišljenje da je to budalaština, za razliku od Igg testova. A svako za sebe donosi sud.
Janko 23.7.2002.

Dawn

Šta jedemo danas?
D: hrono lepinja, puter, suvo meso, seckani paradajz iz konzerve
R: ćevapi, salata
V: najverovatnije nekoliko badema, bićemo u kolima od 6-9

Lani

Doručak: hrono hleb sa pilećim prsima i mladim sirom
Ručak: podvarak sa belim mesom
Večera: verovatno ista kao ručak  :girl_haha:

Unabebili

izmerila se jutros  , svega -2,9kg
obime nisam merila, jer nemam pocetnu referencu

idemo dalje  :)

dorucak: Tonus, puter, 2 jaja, kefir
rucak: haringa i bareni brokoli
vecera: tikvice grilovane i belanca

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Una 3 kila je sasvim solidan rezultat , nisi odjednom ni dodala  ;)  . Ja bih volela da produzis jos jedan mesec bez ikakvih brljana, sad si se uhodala . Ali da premeris i obime.

senka

i ja se slažem da je 3 kg na mesečnom nivou sasvim ok i verujem da je mnogo bolje na duže staze to "malo" a zapravo potimalno skidanje nego neki veliki gubitak
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Deda

Tek je 9.,  Una je pocela 14.cini mi se, bez brljkanja koji zaista uspore bilo bi 4 ko kod mene a ja bila prezadovoljna svojim rezultatom.

Deda

Fora je sto posle mesec dana to nije samo voda kako Una misli, izgubila je msti, dodala misice , pa se u kg ne vidi ali u obimima sigurno.