Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Una super je to.  :clap:
Ti realno ne treba mnogo da skineš... Ljudi koji moraju da skinu po 15-20 kg, oni verovatno i više gube u tom prvom mesecu.

Deda

Ma da, gube i po 10 , a neko brze mrsavi u pocetku neko kasnije, najteze je poceti , 2.mesec ce da bude mnogo laksi.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Unabebili

ne verujem ja previse u to brzo skidanje kilograma
meni se to pokazalo kao kontraproduktivno , uvek sam vrzo vracala

nisam se ja ni ugojila za mesec dana, pa necu ni oslabiti za toliko

kako god...idemo dalje  :)

ako oslabim jos 4 kg u toku sledecih mesec dana, to bi bilo ok

ako ne, onda cu da odem kod nutricioniste i da trazim da mi on da predlog
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vockica

Una ja sam pre par godina drzala hrono...prvi mesec 3-4 ja mislim, drugi NISTA!!!! i ja odustala naravno, kreten. Nemoj se opterecivati. I dva sad u sledecem da izgubis super...malo po malo i eto rezultata!!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

NenaS

Merila sam se jutros, još -1kg, ukupno to je -6kg za 17 dana. Ja prezadovoljna. :) Evo od jutros jurim krojački metar po kući (zaturio se u krečenju :-[) da izmerim obime bar sada, kad već nisam na početku, da mi budu referenca za dalje... Činjenica je da mi strašno prija ovaj način ishrane i da bih, bar mislim, mogla ovako neograničeno, samo da je izbor pristupačnog, jeftinijeg, povrća malo veći.

Današnji jelovnik:

D: hleb, sir, zelena salata, pečenica

R: musaka od plavog patlidžana, šargarepa+celer salata

V:tunjevina, salata od kupusa

Una, pa rezultat ti uopšte nije loš, naprotiv. Uzmi u obzir i to da u našim godinama (sad ćeš da me cigliraš :nokti2:) sve to ide mnogo sporije.
I da - jaja i kefir ne idu zajedno u isti obrok.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Unabebili

Vidi, ako drugi ne skinem nista, ja svakako do treceg sa horno doci necu  :lol:

Ali verujem da cu ipak skinuti nesto.
Pretpostavljam da se kod zena u menopauzi generalno kilogrami skidaju mnogo sporije nego kod zena
koje nisu u menopauzi.
Na osnovu licnog iskustva znam da sam u maldjim danima neuporedivo lakse gubila tezinu nego sad.
I da sad neuporedivo brze dobijem na kilazi nego ranije  :girl_haha:

Zaova mi je rekla:
- U najtezem periodu si odabrala da drzis dijetu  :rofl:

Ali recimo da je ovo sad za mene postao izazov druge prirode,
a ne estetske....sto bi finka rekla, ako smo se razumeli  ;D

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Lani

Jao ja bih se upucala da ne skinem ništa za mesec dana.  :crycry:
To kao da te neko polije po glavi ledenom vodom.

bubi

Deda

Neno, odlicno si skinula, verujem da za 1 mesec , ti skidas sigurno 8 kg .
Ja sam recimo samo racunala koliko je Dawn skinula i koliko cu ja imati za ta 2 meseca, naravno da nam nije islo isto ali islo je i ja bila zadovoljna, prvi put posle duzeg vremena da ide na doel. Kad sam videla 6 na vagi izbezumila sam se od srece  :crazy:

Lani

Jao sad tek vidim šta je Nena napisala, bravooo!  :clap:

Unabebili

Bogme, ja bih tad uradila sva ispitivanja da vidim koji deo organizma mi je u ozbiljnom problemu  :girl_sad:

Imam jednu klijenticu, mlada je, mozda ima 25 godina.

Ona se za 3 meseca ugojila preko 40 kilograma. :girl_sad:

Sva su joj ispitivanja uradili, sve hormone, celokupnu krvnu sliku,  lezala je u bolnici,
skener mozga, ma nema stta nisu uradili i ne  mogu da utvrde sta se dogadja sa organizmom.

Ne mozete da zamislite moj sok od jednog do drugog njenog doslaka ( oko mesec i po dana razmak)
kad je usla, ja sam ostala zapanjena  :o :o A dete deblje za bar 15 kilograma  :girl_cray:

No da budem realna, nemam ja nikakvih problema,
jela sam brate, slatko kao mecava i mesila kao da radim u narodnoj kuhinji  :lol:

Jedino sto sporije skidam, ali nema toga stto ja ne mogu da uradim kad se nasetujem u glavi na dugorocnost  ;)

Unabebili

Jao Neno, sad vidim i ja...pa ti si odradila VAUUUUUUUUUUU posao u ovih 18 dana  :clap: :clap: :flower:

Deda

Una, da , tako smo s eugojile kiflice  , slatkisi , ma milion gluposti, zato mi popodne i vece najteze pada,
Ja od 27.3 nisam pojela ni krompir, ni pirinac, pila sok , glupost iz pekare , beli hleb. To mi je najvece zadovoljstvo i rezultat.

cici

Ako smo se razumeli doakaces hrono ishrani :lol: