Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

bubi

al mi dobro teorija ide  :lol:
prava sam hronosektasica  :lol:





Lani

#168
Ja sam danas uradila nešto sa hlebom što mi se svidelo i tako ću sad stalno.
Nisam nešto bila zadovoljna kako se ispekao u sredini kad sam ga izvadila iz rerne a nisam smela baš još dugo da ga pečem da ne izgori pa sam ga presekla uzduž (to je mali hleb, samo ga ja jedem, nije neka grdosija pa mogu da ga presečem uzduž bez problema) i onda sam ga okrenula sa unutrašnjim stranama na gore i tako vratila još 5 minuta u rernu. Taman se onda lepo ispekla ta sredina koja mi je delovala gnjecavo a i postala skroz onako krckava, ma odlično je ispalo.

A stvarno treba malo da procunjam po tim receptima, makar za doručak ima recepata koliko voliš.
Nego naučila sam ovaj recept napamet, taman kad se probudim ujutru, dok još nisam progledala ga smućkam jer i jeste takav da može zatvorenih očiju da se pravi. A i nije samo lenjost toliko, sviđa mi se ukus.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

bubi

Lani to sam i ja uradila prosli put.
zeznula se pa u hleb ubacila i ovsene mekinje i onda je bas "mokar" bio.
a ja sam toliko ga ispekla da je bio kao tos a vise volim koru nego sredinu.

meni je humus otkrice godine.
kupujem gotov nemam zivaca da se igram sa pravljenjem.




Lani

Koji kupujete ili samo da odem u zdravu hranu i kažem daj humus!  :lol:

bubi





aleks

Pravite humus, mnogo je bolji od kupovnog ili barem isti.
Ja od leblebija iz konzerve. Smuti se za 5min a ispadne bas velika kolicina i traje. Jos ako dodate kasicicu karija, predivno.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

bubi

ja se spremam da napravim, kazu da je ukus mnogo bolji.
pojavile su se u Maxiju leblebije u konzervi.




aleks

Pa to, mnoogo se lako pravi a preukusno je.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

A mogu i one obične leblebije? Ja nisam baš ljubitelj ali valjda se ne osete mnogo kad se ubace ti drugi začini.  ;D

bubi

Lani,
dugo se kuva, ubacuje se tahini, limun, so i beli luk.
A mogu i ostali zacini koje volis.




AnaK

U onim arapskim fast food radnjama može da se kupi humus, kažu da je savršen. Ja nisam ljubitelj.
Janko 23.7.2002.

Glitter