Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Nije od hodanja, nego hi ima to kumululativno desjstvo, kad prestanes , izvesno vreme 7,10 dana zavisi koliko si ranije držala spada i dalje  :kiss1:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Quote from: AnaK on February 23, 2015, 08:31:44 AM
Priča koleginica jutros, na hrono ishrani je njena ćerka od 9,5 godina. Treba da skine 10 kila, za 4 nedeljer estrikcije je skinula 3.7 kg ukupno, 1 kg masti.
Iznenadila sam se, praktično sva pravila su ista i za decu.
Da, samo ima i užine, vidjala sam na grupi 3'4 deteta. bas su se sredili lepo

NenaS

Prođe i prvi mesec... Izmerih se ja jutros i ponovo -1kg, baš, baš sporo čini mi se...  :blink: Ali tešim se samo nek ide...  :-[ Obime nisam merila, jer nisam ni na početku, pa ću tek posle sledećeg kruga. Malo sam se smorila i uplašila od broja kg koje tek treba da skinem...  :crycry:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Lani

Neno, a osećaš li po stvarima da su ti malo popustile, bez obzira što ne meriš obime?
:bighug:

disco2000

Unabebili

Neno, koli si od pocetka izgubila?
Nemoj da odustajes ako ti hrono ne pravi problem u tehnickom i fizickom smislu
To je samo mala kriza, preguraces je i samo misli o tome da ces za koji mesec da budes zenska i po  :bighug: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Koliko je to ukupno za mesec dana , ako je 7-8 , vise mesecno ne bi ni valjalo

AnaK

I mene zanima ukupno mesečno? Utisak mi je najmanje 7?

Una, hvala, nego ja uopšte nemam ideju šta se može doručkovati npr, više u tom smislu da mi Summer nabaca ideje.  :flower:

Janko 23.7.2002.

cici

Na tikeru pise da je smrsala 8kg sto je fenomenalno :clap:

NenaS

Stvari su mi vidljivo komotnije, nije baš da mi spadaju, ali oseća se razlika. Ukupno 8 za prvi mesec. Hrono mi prija (malko postaje monotono :-[) i neću odustajati - nego me lupila cifra koju još moram da skinem :-[
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

cici

Polako Neno, nisi ih dodala za mesec dana, ne bi ni bilo zdravo da skines mnogo odjednom. Zanemari sto je monotono kad ti prija.

AnaK

8 kila je super, i nemoj da odustaješ, monotonija je zanemarljiva primedba  :clapping: :clapping: :clapping:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Neno, fenomenalno za pocetak  :clap: a sad polako  :bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

moma

Dacko