Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: cici on February 23, 2015, 09:56:57 AM
Polako Neno, nisi ih dodala za mesec dana, ne bi ni bilo zdravo da skines mnogo odjednom. Zanemari sto je monotono kad ti prija.

E ovako. Ne bi valjalo da je više od ovog Neno.
Super ti guraš, nemoj da se obeshrabruješ, nema razlog.a

Deda

To je bas dobar rezultat . Ne odustaj niposto, i ocekuj da ces u 2.mesecu manje od 8 . Ali tvoj prvi krug trajace sigurno 6 meseci i to mora da bude bar 25 kg ako nastavis obvako ko do sad. A prepolovices se u obima , zdravstveno da ne pominjem.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vockica

Bravo Neno!!
Lani drzi se hrono, mislim na neke opste principe a ubacuj i ostalu klopu. Bez opterecenja. I sigurno skidas i ta 2-3kg ;)
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Vila

Neno, samo napred, ovo je super rezultat :clap:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

NenaS

Hvala vam! :bighug:

Naravno da kg nisam dobila za mesec dana, nadam se da ih samo neću istim tempom i skidati :rofl:
Baš sam nešto razmišljala, za 30-tak godina dobila sam ukupno 50+kg, ali u zadnjih 10 godina 30+kg :o Kako, ali kako sam toliko prestala da volim i cenim sebe?! :girl_cray:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Pa ne bih ja to baš tako vezala, ja iskreno ne vidim vezu između uživanja u hrani i ljubavlju prema sebi  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Pepi

Neno  :bighug: super je rezultat 8 kg za mesec dana  :clap:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Naravno da ih neces skidati tempom kojim si ih dobila ali je ovo super.

Pepi

Anak, hleb bez glutena:
500 ml vode,
1 kašičica soli
1 kašika ulja
1 kesica suvog kvasc
500 gr brašna bez glutena.
Program br. 2 od 3,5 sata na pekari.
Ili samo zamesiš testo, pa pečeš u rerni.
Hleb mora da se čuva u frižideru, lako se ubuđavi.
Ako skroz izbacuješ gluten, pazi da ne koristiš zaprške, industrijske slatkiše, i sl. Ja sam uvek pravila reformu i pavlovu, kad treba da bude bez glutena.

Summer

anaK, evo s nekih ideja sto se tice posnog menija

za dorucak - hleb/mafin i humus / ajvar /posna pasteta uz neku salatu ili neke pite sa prazilukom, kupusom, pecurkama ili sardina, ajvar i hle ili sojin maslac i med/dzem, ovsena kasa (skuvane obicne pahuljice) sa mlevenim bademima, medom i cimetom

rucak

- socivo (ja kupujem ono crveno, ima u dm-u, izdinstam luk, beli, crveni, prazilu, dodam socivo i vodu, malo paradajz pire, zacine, gotovo za 1/2 sata)

- pasulj (corbast ili prebranac)

- riba (najcesce kupim svezu u merkatoru, stavim marinadu, odstoji i pecem u folii u rerni) + povrce na pari brokoli, karfiol i sl ili krompir salata

- crvena riza (mi tako zovemo pirinac spremljen na sledeci nacin: luk izdinstam i dodam cirio paradajz ili svez oljusten leti, dodam malo secera, so, zacine tipa bosiljak i sl, skuvam i ispasiram i tu dodam polukuvanu rizu da se dokuva+malo maslinovog ulja)

- dinstane pecurke + karfiol obaren i zapecen u rerni sa prezlom

- corba od graska

- lignje i recimo boranija na salatu (obarim boraniju, dodam izgnjecen beli luk i maslinovo ulje)

- proso (luk, sargrepa sitno izrendana se izdinstaju, doda skuvani proso i zacinska so iz dm) i npr. bukovaca

- testenina sa paradajz sosom i tunjevinom ili samo sa paradajzom i tikvicama, paprikama i sl.

- potazi od povrca, razni - karfiol, tikvice, brokoli i sl / paradajz corba

vecera je i meni problematicna, nemam pojma sta cu jesti  :rofl:

u postu je najvaznije jesti dooosta salate sveze i izbegavati visak UH, znaci pite i testa samo za dorucak

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Saska

Quote from: Summer on February 23, 2015, 11:40:58 AM

u postu je najvaznije jesti dooosta salate sveze i izbegavati visak UH, znaci pite i testa samo za dorucak
joj jeste, ja prvi put postila ceo božićni post i posle prve nedelje vidim ja dodala kg, kad ukapiram da samo nešto grickam.

Pepi

Summer, možeš za večeru grilovano povrće ili šampinjone, neku čorbicu od brokolija i karfiola, dinstanu zelenu papriku i crni luk...