Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ako ti ne smeta i super ti ide, ne smanjuj. Možda u nekom trenutku ako budeš htela da ubrzaš, probaš s tim. Sjajno  :clapping: :clapping: :clapping:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

bubi

Neno,
ako želiš da ubrzas onda smanji mlecno.
Ja prva dva meseca mlecno nisam ni unosila.

Deda

Pa nemoj svaki dan mlecno, 3 puta nedeljno, dok ne stignes bar do nekog zekljenog prvog cilja, a po mojoj proceni do pola kg koje treba da skines.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dawn

Bravo Neno!

Ja sam pregurala pms bez ijedne voćke, obično popijem ceđeni grejp, baš hoću da isteram full restrikciju jedno mesec-dva. Nisam se merila baš odavno, a ova naša kućna vaga laže, tako da nisam ni sigurna šta bi pokazala :crazy: Tražila sam od muža za 8. mart digitalnu :beast:

AnaK

Pošto je Neni ovo maraton, za sada super i s mlečnim skida, ja bih, da sam na njenom mestu, mlečno izbacivala kad postane nezadovoljna gubitkom.

Zorka  :clap:
Janko 23.7.2002.

NenaS

Quote from: AnaK on March 01, 2015, 03:56:52 PM
Pošto je Neni ovo maraton, za sada super i s mlečnim skida, ja bih, da sam na njenom mestu, mlečno izbacivala kad postane nezadovoljna gubitkom.

Zorka  :clap:

I ja ovako nekako mislim :innocent:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

monochrome

a sad meni nesto nije jasno...ako bi hteli da mi objasnite...kako mleko ne moze, a mlecno moze :think:

bubi

Mono,
Ne sećam se tačno ali imaju neku teoriju.
Ja po sebi znam, mleko mi ne odgovara kao ni jogurt, ali zato sa pavlakom, sirom nemam nikakvih problema sa zelucem.

Finalina

edit : greška, valjda je ocigledno  :girl_haha: , permutovala sam mleko i jogurt, jel, hvala...

mono, mleko se lakse teže vari i ima dupli manje više uh od jogurta npr...mleko se usiri u stomaku...takodje, pasterizacija mleka ubija bakterije koje pomazu varenju, sto je zapravo poenta prednosti kiselog mleka, kefira, jogurta i sira, npr...

jel

Meni sad nista nije jasno @Fina

Istripovala sam se da mi mleko ne prija, cak ni tih par ml koje unosim u dve kafe dnevno

Ali mi se ne bzv ukus turske kafe bez mleka, bas mi nije to to
Da l da izbacim kafu
Ili da se presaltujem na neku drugu i koju ?
My name is Luton, Robin Luton :lol:

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

monochrome