Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

meni bas prija, moram da budem iskrena..... bas je ishrana po mojoj meni ..... i uopste nisam gladna u medjuvremenu, cak se iznenadim sto je vec vreme za jelo  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Pepi

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Pepi

I ja da se pohvalim, za mesec dana skoro 9 kg manje  :sreca:
Sto puta sam kretala i posle dva dana odustajala, sad sam nekako prelomila u glavi i teram. I mm se pridružio, ali on brlja povremeno, što iz neznanja što iz lenjosti. Jedan dan je doneo lubenicu i pojeo je  :girl_haha:
Prvo sam 15 dana bila na onoj pavlaka/narandža dijeti, pa nastavila hrono. I posle 5 godina jutros na vagi videla šesticu :dance1:
U ovom načinu ishrane nema ničega što volim, ali sam zbog toga što volim i došla dovde, pa ćutim i jedem.

AnaK

Bravo, Pepi  :clap: :clap: :clap:

Kako ja zavidim tim ciframa mesečnim  :crycry:
Janko 23.7.2002.

kalimero

Pepi  :clap: :clap: :clap: najbitnije je da klikne u glavi i da krenu prvi rezultati  :clap:

ja sam sinoc bila gladna, po prvi put.....jela sam belanca za veceru, sa tikvicama (pretvoricu se u tikvicu  :crazy:) i bas sam opasnu rupu u zelucu imala pred spavanje.....  :hm:
malopre se najedoh, majkomoja, sad imam utisak da do sutra ujutro necu moci ni truncicu da pojedem  :rofl:

kod mene sve vise pantalona koje mogu da obucem, samo jos jedne farmerke odolevaju, ali uci cu ja i u njih!  :baba:

AnaK, tebi ne treba tolika mesecna cifra  :baba:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dacko

Svaka čast, bravo! :clap: :clap: :clap: Ali 9 kila za mesec dana!  :nesvest:

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

I bravo Kali, tikvica ili ne  :lol: i tebi to bas brzo spada  :clap:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

bubi

kalimero

ne znam koliko spada same "masnoce' al sam vodu def izbacila  :rofl:
salu na stranu, izduvala sam se nekako, tako se osecam.....stomak je tu i dalje, samo manje balonast.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Quote from: kalimero on October 08, 2015, 08:47:28 AM
AnaK, tebi ne treba tolika mesecna cifra  :baba:

Pa ne treba kad sam toliko 4 meseca skidala :burko:

Bravo, devojke  :clapping: :clapping: :clapping:
Janko 23.7.2002.

kalimero

ih, mesec/cetiri.... nije vise ni bitno sad kad si skinula  :clap:
a rekoh ti, bas odlicno izgledas sad  :good:

moja vaga ne pokazuje tacnu kilazu, ali mogu da pratim brojcano stanje +/-  :girl_haha:
sad sam na nekih -2.5 za 10 dana  :dance1:
i obimi su se smanjili, struk oko 5cm, bok oko 3cm.....   :diva:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Pepi

I ja sam baš iznenađena cifrom, ali sam prezadovoljna. A valjda je i do velikog viška, sad će sigurno ići sporije.
I baš sam se pridržavala pravila, osim što sam par puta imala voćku za užinu,što u restrikciji ne bi trebalo.
Jedino što sam sad negde između garderobe koje sam nosila pred porođaj i one pre trudnoće,pa nemam šta da obučem  :crazy: