Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Dawn

AnaK

Janko 23.7.2002.

jelenabgd

Devojke, samo da vam javim. Danas je tačno mesec dana restrikcije. Osećam se fenomenalno, puna sam energije! Nisam se merila, što reče Bubi, da se ne demotivišem. :) Pravim mali eksperiment, fotografišem se svakih 15 dana u istoj garderobi...već se vidi velika promena...sličice vam postavljam kad prođe malo više vremena od početka ovakve ishrane. Naaadam se da ću ovakav način ishrane usvojiti do kraja života. Za sada, restrikcija mi ne pada teško i ni jednom nisam zabrljala. ;)

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

bubi

Lukina mama

bravo devojke  :clap: :clap: :clap:

ja samo cekam da mi se javi ta enegrija  :girl_haha: nesto nemam bas....glava me boli drugi dan...dobila.... :crycry: :crycry: :crycry:

jedino sto ne mogu da pratim, i mozda zbog toga sporo mi ide, ali ujutru prvo ppopojijem casu vode sa limunom, pa kafu....ne mogu u 6am da doruckujem , nema sanse.... :crazy:
Luka ,09 April 2005

jelenabgd

Aaaa...i ja se tako 'mucim'. Limun u 7:30, dorucak ( nosim sa sobom na posao ) u 9:00, rucak ( opet spremila prethodno vece i ponela u kancelariju) u 14:00, vecera kod kuce oko 19:00. Posto se radujem dorucku (a sve dok se radujem, smatram da nisam 'izlecena'), nije mi problem da ga spremim uvece, za ujutru. Rucak me malo deprimira, em ga spremam uvece, em ne budem gladna kada treba da rucam. :shout: Ne volim da kuvam bas nesto posebno i trudim se da od sporeta bezim na kilometar! :wall: :crycry:

Deda

Jelenabgd, sve dok se radujes dorucku je odlicno, znaci da nisi brljala i da ti je organizam bas naviknut na hrono. Laka vecera i naravno da se radujes dorucku, to je bas dobro, ja cim pojedem nesto drugo za veceru, nisam gladna ujutru.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

Evo, vecerah belanca i sad vec mastam o dorucku.... tonus hleb+puter+ajvar+meso :balavi:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dawn

Stigli kod mojih, docekalo me grilovano belo meso :clap:
Sad me gledaju dva pleha kolača sa višnjama/jabukama, nemam nameru ni da ih liznem :beast:

Plava Baklava

Ispekla detetu pleh divnih zdravih bademovih keksića, ni liznula nisam  :diva:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

AnaK

Quote from: Glitter on December 10, 2015, 06:56:20 PM
ja sam je spremala, naprave se zarezi na kori, stvari u MW par minuta da omeksa, ohladi, prepolovi uzduzno i stavi na pleh mesnatim delom na dole i pece oko pola sata (moze i duze) i posle se samo pograbuljaju spagete na tanjir

Našla sam je na pijaci u bloku 45  :clap: :clap: :clap:
Janko 23.7.2002.

Glitter

sjajno  :clap: ocekuj blazi malo lesnikast ukus

AnaK

Oduševila sam se izborom na toj tezgi, probam ovih dana. Imaju i hokaido (?) bundevu, sa dću i nju da guglam  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.