Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

NenaS

Isti problem kao Jel - na hrono sam evo 24-ti dan i mnogo sporo sve to ide...ali ovog puta ne odustajem!
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Pepi

Ja sam 9.dan an pavlaka/narandža, pa prelazim na hrono, kad završim 15.

jel

ja sam odlucila da mi je ovaj nacin ishrane zdraviji, ne mogu toliko mesa  :-[
ali primenjujem dosta hrono principa
ujutru prvo limunada, dorucak mafincici po hrono receptima od mesavine zdravog brasna
rucak salata+meso
ili riba, nema UH
svasta mesam, kelerabu, rotkvice, spanac, sargarepu, tikvice i stavljam semenke
uvece isto

pijem kafu sa mlekom
al ne jedem slatko  :clap: vec
meni je taj secer najveci problem
danas 11 dan  :clap:

dobro mi ide, trenutno mi came u frizideru neki cokoladni kolaci, ne primecujem ih :krsti:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

jel

ali mi se cini da mi je telo oblikovanije, ne znam kako da objasnim
kg slabo, al nekako sam zgodnija   :lol: :rofl:

stacka

Jel, ja to objasnjavam time da si zadovoljnija sobom pa samim tim i lepsa/zgodnija. Tako sam i ja u decembru izgubila kilo a sebi u ogledalu izgledala kao da sam skinula 5 :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

rafa

Jel bogami jesi znatno smrsala, lice ti se skroz usukalo, struk nikad manji. Jos malo kuk i to je to  :good: :clap:

Ja se spremam na rezim cim ozdravim, jesam izgubila par kila ali totalno neredovnom i nezdravom ishranom, bez teznje da iste izgubim.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Dacko

Ja sam se baš zaokružila, ali planiram tek od marta da to skidam lagano do mora. Iz nekog razloga mi sad kilogrami ne smetaju, nosim sve neke farmerice i bluzičice koje prate liniju tela i dobro se osećam, naročito na štiklama. U neko doba ću valjda da progledam i da shvatim da sam debela, a ne oblo zgodna, pa ću da uskratim sebi koješta i fizički se ozbiljno aktiviram, a dotle ću uživati u toj lažnoj slici. :girl_haha: Kad sam mogla u najboljim godinama i sa manekenskom linijom da tripujem da sam debela, valjda je i red da pod stare dane tripujem da nisam. :lol:

AnaK

Ja sam počela da radim u kancelariji na IV spratu bez lifta, i između 5 i 15 puta dnevno siđem i popnem se. Da vam kažem, vidi se efekat  :rofl: OK, ja sam uvek na nekoj manje ili više kontrolisanoj ishrani, ali tih par stotina stepenika dnevno stvarno doprinosi.
Janko 23.7.2002.

bubi

Meni bi bilo idealno da se pokvari lift u firmi :D

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

jel

Rafo hvala, sad cu daprobam da istrajem
Do rodjisa, pa onda kupanje u cokoladi  :rofl:

Ja radim na 4. i ne koristim lift, namerno  :turpija:
A prija mi i pentranje po krovovima

emge

Anak, kad neće breg Muhamedu, oće Muhamed bregu :girl_haha:
stigla te fizicka aktivnost :girl_haha:

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

AnaK

Ja pratim kako mi se polako, polako, sporije nego što sam očekivala, gradi kondicija. :lol: Ali baš je nezgodno kad mnogo puta moram da siđem u kratkom vremenskom periodu, pa da se popnem  :crazy:
Janko 23.7.2002.