Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Lani

OK, hvala draga.  :kiss1:
Ništa onda, samo šampinjoni za večeru.

Dawn

Ja uvek imam u frižideru iceberg salatu pa kad ne znam šta ću iskombinujem nju sa tunjevinom ili belancima, a može dosta dugo da stoji.

Lukina mama

uvec mogu i krastavci?

Quote from: Lani on January 19, 2015, 12:06:45 PM
Ja sam brljala za medelju sad za praznike i bar da sam uživala nego sam se stvarno loše osećala, što psihički (zbog griže savesti), što fizički, sama sam sebi bila sva nekako troma i naduvena.  :wall:

Hajde Senka i Dawn  :clap: :kiss1:

i ja ovako...i sve sam sebi davala oduska te me boli glava, te me bole ledja.....

i nisam ni sada 100% hrono, ali se trudim zaista se trudim :)
Luka ,09 April 2005

Lani

Deda

Sta sve ova zena sprema a ja tost pa tost  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Ima i dosta inspirativnih priča i slika na blogu.  :)

Lukina mama

Luka ,09 April 2005

bubi

A ja opet samo pečem li pečem, pošto svi u kući jedu a ja se bojim ujutru da ne ostanem gladna.

cici

Lani

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Ako znam Bog me ubio :lol:
Mogu samo da priajvim da sam pojela znacajnu kolicinu nekih divnih stranjskih cokolada/pralina i da mi je muka vec tri sata :lol:

cici

Lukina mama

Tako sam dobra bila, i onda dodje Mirza i 45 minuta me iscrpi pricom, pricom, pricom.....

i pojela sam dva parcera cokolade  :crycry: :crycry: :crycry:

Luka ,09 April 2005

Glitter

ja obilazim zato sto Stiv hoce na hrono, a ja proucavam neprijatelja :lol: i razmisljam kako da hrono uklopim u dinamiku cele porodice da se ne cimam mnogo  :-[

danas je inace njegova asistentkinja (inace non stop na dijetama) donela juice bullet i secam se da je neka od devojaka pominjala da je kupila i on je popio neki zeleni buckuris od kelja i nekog voca i cega vec. A onda sam ga razocarala sa tim da to nece moci po hrono. Jesam li preterala? Ili neki smuti od povrca moze da bude ono povrce uz rucak?