Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

Dawn

I ja je obožavam sirovu, možeš za večeru da je narendaš pa uz neki protein kao salatu da je pojedeš.

bubi

a meni je prelepa uvece, kad peces belanca pa stavis prvo nju malo da se ispece pa ondak belance...njami....
al nejma vise kelerabe za mene kao i za AnuK  :crycry:

AnaK

Bubi, termički obrađeni kupusi kažu da mogu, smanjuje se 'štetnost', najgore je sveže. :kiss1:
Janko 23.7.2002.

rafa

:bighug:

Probacu sutra pomfrit, da vidim sta kaze - ili ovo bubino malo pecenje.  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

bubi

ja jedem kiseli kupus i podvarak.
ne mogu bas nista da ne jedem.
em nema nikakav izbor povrca em sad i to da izbacim  :-X

Lani

Meni je spas što može kiseli kupus preko zime, ja ga baš volim.
Biće lakše kad otopli pa bude veći izbor svežeg povrća.

Dawn

I meni je kiseli kupus povrće No. 1 zimi, malo salata, malo podvarak, malo sarma. Onaj plastični bezukusni paradajz ne kupujem.

Vila

kelerabica je divna sveža, samo je naseckaš na štapiće :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Cela moja priča o kelerabi i štitnoj nije slučajna, i rafićka ima problem sa štitnom  :-[
Janko 23.7.2002.

bubi

Ja cu pred uz stitne negde u martu, da odradim i hormone da vidim da li ima nekih promena.

rafa

Quote from: AnaK on January 23, 2015, 01:21:28 PM
Cela moja priča o kelerabi i štitnoj nije slučajna, i rafićka ima problem sa štitnom  :-[

:bighug: :kiss1:

Znas, ja sad ne znam zapravo da li treba da pazim na namirnice koje se ne preporucuju za probleme sa stitnom, jer ja stitnu vise nemam.  :-[ :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

Glitter

moja baka je bila presrecna kada je izvadila stitnu jer je posle mogla da jede sve ono sto su joj branili

AnaK

Aaaa, celu nemaš. Onda mislim da ne moraš da paziš  :think: Dakle, keleraba sveža :balavi:
Janko 23.7.2002.

rafa

Ne znam, logicno mi je da sad ne moram da pazim.  :diva: :lol:

10.12.2002.
19.05.2005.

AnaK

Janko 23.7.2002.