Main Menu

dioptrije kod odraslih

Started by martina, September 11, 2014, 07:09:21 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Je l' čuo neko nešto o ovome? Ja bih rekla da su neke vežbe, što mogu da poverujem, jer sam gledala Jaminu Puljo kako sa 80+ čita bez naočara.

http://www.quantumvisionsystem.com/Video/
Janko 23.7.2002.

Glitter

AnaK

Nisam još  :-[ Malo koristim stare naočare, malo žmurim na jedno oko. Ovo mi iskrslo slučajno, kao 'znak' a i košta ko pregled, pa rek'o da vidim ima li neko neko saznanje.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on February 22, 2015, 09:31:04 PM
Je l' čuo neko nešto o ovome? Ja bih rekla da su neke vežbe, što mogu da poverujem, jer sam gledala Jaminu Puljo kako sa 80+ čita bez naočara.

http://www.quantumvisionsystem.com/Video/
postoje vezbe koje mogu da pomognu, postoji i onaj momenat gde mozak vidi pa tako i oci vide ali vezbe koje potpuno ispravljaju vid za 7 dana ne verujem da postoje niti da su odrzive
Nisam pogledala video mnogo mi 43 minuta :lol:

AnaK

Ja slušala dok sam nešto drugo radila, ima to neke logike (i nije baš 7 dana za velike diptrije, negde su u pitanju nedelje), ali mi nije zzazvučalo kao potpuni nonsens, a i cena nije dranje.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Meni su bile potrebne godine vezbe da popravim razrookost
Sati i sati gledanja u vrh olovke koji mi se priblizava nosu :crazy: tako smo vezbali ocni misic da kada predmet pridje blizu oci ne pobegnu na razlicite strane
Nisam pametna cudno bi mi bilo da ono sto kosta mnogo u laserskim intervencijama kosta toliko (mnogo) manje u neagresivnom postupku :think:

AnaK

Odslušaj video dok radiš nešto drugo, meni skroz zanimljiva priča i kako je počeo da traži alternativu i ceo proces unapređenja koji je prolazio. Možda i kupim taj program ovih dana, pa vam prenesem utiske. Trebalo bi da sam ja idealna osoba ako ovo nešto radi - svi problemi su 'početni' i mali, trebalo bi da se efekat vidi brzo.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Pazi mozda ima nesto za taj tip problema npr S koji sada prvi put dobija malu dioptriju za citanje :think:

Glitter

AnaK

Super  :clap: Zanimaju me i tvoji utisci.
Janko 23.7.2002.

Dada

AnaK, ajde da kupimo po pola, ja bih pokusala sa Mici :)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Guglaj guglaj, to se i traži  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Dada

https://www.youtube.com/watch?v=bE6vIzLfHZc
Napljuvase ga samo tako, izdvajam komentar  :lol:
found this crap in a hacker site. I downloaded it and scanned through it to see what the cure was. The majority of the book is about how your eyes work. Towards end of this so called, "Book". In a small section, and it advices you to eat properly and do some eye excercises. After it explains what these exercises are and how to do them. They hit you with the main secret on how you will be cured. They say, "you must visualize this working." So when it doesn't work. They can say you are not visualizing enough. And they can blame you and not the system they sold you.

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.