Main Menu

Torte bez secera

Started by Blue, September 12, 2014, 12:43:39 PM

Previous topic - Next topic

Blue

kako nam se rodjendan priblizava, razmisljam kakvu tortu da napravim da je nosimo u vrtic, a da ispunjava njihove kriterijume (da je bez secera) i moj (da nema oraha i slicno). pritom bi jos valjalo da lepo izgleda, lako se pravi i da je veoma ukusna  :lol:

imate li neki isproban recept za zdravu tortu koja ce se deci svideti ? :turpija:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Margarita

monochrome

monochrome

a ovu sam jela milion puta...super je i preporucujem...party trick moje drugarice :girl_in_love:

http://deliciouslyella.com/recipe/vegan-carrot-cake-gluten-dairy-sugar-free/

Glitter

monochrome

ma nije glitt...fenomenalna je...socna...nije preslatka, ali pretpostavljam da ne bi bila po meri nekom ko bas, bas voli 3 kg kreme u kolacima :girl_haha:

Blue

nasla sam ovaj recept, deluje mi zanimljivo bas  :think:

http://slatkoslanisvijet.com/cokoladna-torta-bez-brasna-hit-recept-od-samo-tri-sastojka/

napravicu generalnu probu za nedelju dana  :-X

Glitter

Margarita

ja sam juce pravila kolac bez secera
piskote namocene u mleko
preko toga jagode - izzmiksovala 300 gr smrznutih sa 2 kasike dzema od jagoda
i treci sloj: umutila 500 ml slatke pavlake i 200 ml kisele
piskote-jagode-slag-piskote-jagode-slag, mljac

Blue

marg, ali zar nema u piskotama i dzemu od jagoda - secera?  :think:

Margarita

pa ima, ali ovo sam pravila bez dodatnog secera, sto je veliki korak za mene :rofl:
obicno se jos zasladi voce ili slag

Lani

Blue...

Nadam se da ćeš smisliti nešto, ja iskreno nisam ni znala pre ove teme da postoje torte koje su 100% bez šećera, mislila sam da uvek mora nešto šećera da se makar provuče, koliko god da paziš.

AnaK

Pa stvarno  :lol: Može torta od čokolade, jaja i maslaca, a ne može ćešer u pavlaci i piškotama. C'mon :girl_wacko:
Janko 23.7.2002.

Blue

pa dobro, tako su ustalili pravila, ja samo prenosim  :rofl: inace mislim da su takva pravila u skoro svim vrticima ovde, jer su dosta protiv secera i slatkisa i inace.

meni se cinilo da ova torta moze sudeci po ovim sastojcima, ali moram da proverim, sada me AnaK zamisilila...mada ta gorka cokolada ne bi trebalo da ima u sebi secera, zar ne  :think:

roditelji kao posluzenje cesto donesu ili raznjice od voca ili kolacice od ovsa bez secera...nesto tog tipa.

a meni je bas nekako bila zelja da bude nesto tortasto da bi BB duvao svecice...