Main Menu

Modni detalji

Started by Unabebili, September 18, 2014, 02:05:52 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Nosite li ih?

Sta volite od detalja?

Ja sam fascinirana maramama, svih obilika , velicina i boja, oko vrata ili na glavi.

Volim i lep sesir ili kapu, ali meni uglavnom lose stoji, pa izbegavam da nosim.

ali recimo, sa ovog sajta , ja bih sve kupila  :rofl:

https://www.facebook.com/TutuHandmadeHats?fref=ts

Nikad recimo ne nosim kaiseve  :-[
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

ja imam jedan kais :lol: tanak braon, kupila u tommy hilfiger-u u americi jer mi spadale pantalone :lol:
volim one trake oko struka na haljinama (nisu bas kais, nego se veze u cvor masnu stavec)
marame volim i nosim i na glavi i svuda :lol:
sesire i kape takodje i neskromna cu biti pa reci da mi super stoje (bar neka korist od ovolike glave)
volim nakit (nista preterano veliko ali preteram u broju :D )
lak na noktima mi je super asesoar, kao i tasne i cipele i milon naocara za sunce koje imam i nosim
ne nosim broseve

Lani

Nosim naravno.  :turpija:
Od detalja najviše volim nakit i torbe. Od nakita nosim skoro pa sve, najviše srebro, što upadljivije to bolje. Mada nekad imam i momente kad mi prija nešto baš diskretno, ali uglavnom više volim da bude blingasto i zveckavo.
Torbe isto volim kakve god, male, velike, kožne, plastične, od teksasa, samo je bitno da mi se svidi model i boja, materijal je nebitan.
Imam nekoliko lepih kaiševa ali slabo ih nosim, nešto nemam naviku.
Marame oko vrata može, počela sam pre par godina tako da ih nosim, dok na glavi ne volim. Asociraju me na bolest. :( Znam da je morbidno ali mi to bude prva pomisao kad vidim nekoga sa umotanom glavom, jače je od mene.
Kape i šešire ne nosim, taman kad bih sebe videla u ogledalu sa šeširom na glavi zacenila bih se od smeha, jedva bi me povratili. :rofl:
Volim i naočare za sunce, imam ih dosta ali su sve neke jeftine, ne kupujem skupe naočare pošto ne umem da ih lepo čuvam.
I slažem se da je dobro odabran i dobro namazan lak super detalj.  :)

Finalina

ja bas volim kaiseve, imam ih puno, ali ih ne nosim nesto unazad nekoliko godina, omaleli su mi :lol: ....imam jedan noviji koji se vec ofucao od nosenja, a mnogo mi se svidja i pristaje uz sve

inace, misim da ja i ne nosim nesto neke detalje tj marame retko, pašmine češće, šeširaste kape volim da nosim ponekad zimi.... o nakitu ovde ne govorimo :think:  .... naočare volim da nosim u svim godišnjim dobima ( prijaju mi, a i dobro stoje .... dioptrijske ponekad nosim bas radi fazona) .... tašne su mi posebna celina, kao i obuća npr

Lani

Imamo posebne teme za nakit i cipele ali sve to spada u modne detalje.

cici

Ja sam nasla novu boles' pasmine.Kupih prvu u boji nekog crnog vina, savrsena je kasmir/svila a boja ni nijansi da umres.Tasni nemam mnogo i vise volim par komada koji su ubitacni i mogu da ih kombinujem uz sve.Nakit blingavo, zveckavo kakvo god kad nemam lak i nakit ko gola da sam.Sto sam starija, primetila sam i kod drugih predstavnica godista, nosim dekolte kao detalj nema veze sto nije izlog ko i radnja :lol:
Esarpe nosim jako retko, kaiseve sam pocela kad sam doterala kilazu jer su mi spadale pantalone nemamni jedan da valja.

Finalina

tako je, lani, imamo teme o nakitu i cipelama, nego mogla bih bez nakita da izadjem na ulicu, ali bez cipela tesko   :girl_haha: 

MissL

Nakit i marame, ogrlice i narukvice, prstenje slabije..
Nikad, ali bas nikad nisam nosila nakit za noge iliti nanogice :lol:
Volim dobre naocare za sunce, ali posto gubim i unistavam, nikad nisam kupovala skupe
Volim i lepe kapa/sal kombinacije
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

cici

Obozavam dobre naocare za sunce i cuvam ih i kupim uvek neke skupe e sad sto nemam sve da mogu da pokrijem i uklopim kako treba to je drugi par rukava.

MissL

Jbg meni se po pravilu svidi samo najskuplje
Jednom kad budem imala loooove bice sve na mestu :girl_sigh:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

cici

I meni, ali ne retko se zadovoljim sa necim manjim od toga pa onda cekam, skupljam merkam snizenja i tako.

Summer

Volim i nosim.

Marame nosim, raznih vrsta, nosim oko vrata, bas cesto.
Naocare za sunce, kao cici. Kupim skupe, cuvam. Sad imam jedne, cuvam ih kao oci u glavi  :rofl:
Tasne volim, ali nikako da kupim neku bas bas dobru po svom ukusu, a da moze da se kombinuje uz vecinu stvari.
Nakit nosim, bizuterija, srebro. Ranije sam nosila prstenje, u poslednje vreme ne, a ne znam ni sama zasto. Narukvice i mindjuse obavezno, bez toga ne mogu.
Sat nosim, imam dva u upotrebi - svakodnevni i svecani  :rofl: ali evo sad mi u oba crkla baterija, nikako da popravim.,

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Unabebili

Volim lepu tasnu, ali sam tu uskracena, zato sto ono sto se meni zaista dopada, nije ispod par stotina eura

Pasmina imam nekoliko, prilicno neutralne boje i bas ih cesto nosim, skoro uz sve.
Ima  veoma lepih u pasazu preko puta Beogradjanke, radnjase zove "ana"...bukvalno nema boje koju nemaju.

Mnogo mi se dopadaju i ona krzna koja se naknadno nakace na kaput ili na dzemper ili kardigan.

Nakit , uglavnom, ne nosim, skoro pa uopste.

Naocare volim, nosim,nikad ne dajem neke velike pare za njih, neodgovorna sam, ne cuvam, a i brzo izgustiram.

Kad bih imala dosta novca, davala bih za tasne bez grize savesti,
tasna mi je stvarno detalj koji moze da popravi/pokvari ceo utisak.

Nekad i odredjena boja moze biti modni detalj...
recimo, ja volim jako kako se Fina oblaci, nekako mi je u mom "tonalitetu" i uvek kad na nju pomislim,
ja je vezujem za belu boju.

Za mene ima modnih detalja koji nikad ne izlaze iz mode i ako si sofisticiran, mozes ih nositi decenijama, a da ne izgledaju smesno, nego taman kako treba.

Volim i nezne, tanke, kozne rukavice, a volim da imaju po jedno-dva dugmenceta, to mi se bas nekako svidja.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Za tasne da potpisem a i za radnju Ana kod Beogradjanke, mozda su skuplje nego na drugim mestima ali su odlicne.I stvarno nema boje koje nema, videla sam neke neon ne da su lude, ne bih nosila ali izgledaju bar na polici super.

Glitter

iz turske letos donela sam khm nekoliko pashmina :rofl:
imam par lepih tankih koznih rukavica sa dva dugmenceta, u lepoj kamel boji...obozavam ih

ne znam seca li se ko kad je Stiv u aprilu kad sam otisla odavde trazio nesto pa je izmedju ostalog to nesto trazio i u mom ormaru :crazy: uglavnom pozvao me je  odmah i krenuo sa: Znas li ti koliko tasni imas u ormaru?
moja rakcija je bila: Sta ti imas da trazis po MOM ormaru :lol: uopste se nisam obazirala na sustinu problema koji on prezentovao :lol: