Main Menu

Modni detalji

Started by Unabebili, September 18, 2014, 02:05:52 PM

Previous topic - Next topic

senka

pašm je na persijskom? vuna, najčešće kombinacija kašmira i tekstila
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

gasha

vuna od koze, tkana na poseban nacin

mada ja mislim da nista od ovoga sto mi ovde kupujemo nije orginal pasmina, ovaj stil marama smo nazvali pasmina
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

gasha

ja sve volim  :diva:
pasmine, marame, salove, kape, krzno
nakit svakakav
naocare nosim dioprijske, i na zalost imam samo jedan par normalnih i jedan suncanih i pazim ih ko malo vode na dlanu
volela bih jos neke da kupim, ali to mi je uvek skupo, plus jos stakla, pa trpim
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

moma

Obozavam marame, pasmine... Nekad sam voljela bizuteriju ogrlice, narukvice, i sad volim, ali slabo nosim.
Torbe obozavam i imala sam ih dosta, ali proljetos, tacnije za 8.mart sam izabrala jednu i nilad od tada nisam uzela drugu. Toliko mi stima. :)
Naocare nosim i doptrijske i suncane. Imam po jedne sukpe i dobre. Cuvam i pazim. Volim bas.

moma

Da, snale obozavam, one metalne sa raznim kamencicima. To puno nosim.

moma

Quote from: senka on September 18, 2014, 03:11:04 PM
volim marame, volim satove
a naočare obožavam, imam ih baš dosta
mnogo mi se sviđaju ove sa mog avatara i mnogo mi se sviđa kako stoje Mirki Vasiljević, ali meni nikako
danima sam isla da ih probam, probla, drzala, htjela da kupim, al ne stoje mi pa to ti je, a divne su predivne
Sto je najgore nisam vidjela da nekome lose stoje.... A meni :crazy:

Unabebili

momo, bre, meni se cini da je manji brojonih kojima takve lepo stoje, nego ovih drugih

meni stoje satraobalno strasno  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

moma

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

moma

Lani

Divno joj stoje stvarno.  :girl_in_love:
Da li su sa dioptrijom ili modni detalj?

senka

Ako je ovo varijanta iz kuće pretpostavljam da su sa dioptrijom, ono kao logično
prelepa je i bez njih
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

meni stoje svi moguci ramovi osim ovog nerd fazona...potpuno sam bila iznenadjena i sokirana...skadalozno :lol:

monochrome

ko je devojka sa slike?

nego, sto sam ja teska na torbama...kad se uhvatim jedne, ne bi me nista nateralo da promenim...bas ne mogu...nosim dok se ne raspadne :-[