Main Menu

Modni detalji

Started by Unabebili, September 18, 2014, 02:05:52 PM

Previous topic - Next topic

senka

pa izguglaj mono majkumu otkud znamo šta će ti od info kliknuti i da li će išta  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

monochrome

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Meni je Mirka preslatka, stvarno. I mnogo mi je neobičan i  :love32: njen izbor da rađa serijski, tako mlada  :girl_in_love:

Volim detalje. Lak  :girl_in_love: Ogrlice, narukvice. Posebno mesto mi imaju marame i šalovi, kao i kape - potrebu za utopljavanjem sam pretvorila u modni detalj  :girl_in_love:

S kapama imam problem veličine, s ovom mojom glavudžom to uopšte nije lako, treba mi muška veličina a ženski model.
Janko 23.7.2002.

anelore

Ja volim sve, nosim sve ali ne nuzno istovremeno  :lol:
Naocare imam dioptrijske i dioptrijske sa zatamnjenim staklima i jedne Miu Miu ljubicaste za sunce, dobila od drugarice, koje nosim kada stavim sociva. Kad nadjem dobre naocare za sunce nosim ih do njihovog unistenja ili gubljenja, tek onda ulazem u nove. Ove dioptrijske nosim iste vec godinama i bas mi se svidja kako mi stoje, stoga ih i ne menjam.
Sto se ovih nerd naocara tice, ja mislim da je Mirka jedna od retkih kojima lepo stoje, evo kako lose stoje npr. En Hatavej
A ni ovima bas ne stoje dobro

Evo njoj mozda stoje OK

Ali ja bih uvek pre izabrala neki drugi model.

AnaK

Isto. Ovaj mi liči na socijalne okvire davnih 70-ih. Samo selotejp fali, i Perhan original  :nokti2: :rofl:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

ja dioptrijske imam, nosim retko i vrlo su svedene
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Super su. Imam i ja dioptrijske, sa tankim metalik tamno sivim ramom, liče jako na ove. Nerd se ne bih naravno nikad usudila da nosim.

Unabebili

ja diptrisje naocare dozivljavam kao bozju kaznu , ne mogu da se sviknem i imam pristup : daj da su sto laganije
to je jedina stvar kojoj uopste ne pristupam modno  :girl_haha:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Glitter

moje diotrijske su vazda neki teski chick  :girl_haha:

Unabebili

ja pocela tek pre 2-3 godine da nosim, jos mi  mozak ne prihvata  :girl_haha:

monochrome

nosila sam nerd fazon, dok sam morala...mislim da mi super stoje...

kalimero

ja sam dioptrijske i odbijala da nosim, drzala sam ih u kolima u onoj polici/fioci sa strane  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Ja sam vec pocela da panicim sto ne vidim jasno treci semafor, vidim boju ali ne jasno kao pre, koji je na ko zna koliko metara od mene.I sto mi se ponekad zamuti vid na daljinu pa dok se razbistri ja koja sam kod ocnog bez problema citala i poslenji red :rofl: u potpunom sam soku ali potpunom :rofl:

Lani

Meni se vid vremenom popravio pa ove dioptrijske sad nosim jednom u dve godine.  :girl_haha: Ranije recimo nije bilo šanse da odem u bioskop bez njih.