Komplikujete li ili pojednostavljujete?

Started by Unabebili, September 18, 2014, 03:18:12 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: Lani on September 18, 2014, 05:32:06 PM
Meni je u prirodi da komplikujem, analiziram sve do besvesti, predviđam sve moguće i nemoguće scenarije ali srećom često nemam vremena za tako nešto pa sam primorana da naprečac donosim odluke i oslanjam se na instinkt. I definitivno je jednostavnije tako.

Isto. Nedavno sam nekome rekla da uopšte nije loše kad nemaš vremena ni za šta, mnogo toga se reši i bez tvog angažmana  :rofl:
Janko 23.7.2002.

draganaa

Ne komplikujem, trudim se da sve sto radim bude jednostavno. Ako slucajno pocne da se komlikuje ne tonem u duboka razmisljanja, ostavim neko vreme da se sve slegne i resi kad za to dodje vreme bez komplikovanja.
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Unabebili

Quote from: Finalina on September 18, 2014, 05:48:04 PM
ne komplikujem stvari, naprotiv....ne znam kako vama zvuci ovaj odgovor  :girl_haha:

ja sam na ovoj recenici negde i stala u citanju  :rofl: :rofl:

no , dobro te privatno poznajem, pa znam tacno sta si dalje mogla napisati  :girl_haha: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

sto se tice vremena koje utrosimo na razmisljanje najbolje pristaje opis da "dokon pop i jarice krsti"  :girl_haha:

Nanny Ogg

komplikujem dok se ne smucim i sebi i drugima  :crycry:

Ajte zene, ne dram'te

Zumbulica

Ja posle opsezne analize donosim jednostavne odluke  :girl_haha:
Ne znam, vrlo cesto mi nedostaje prakticnost i odlucnost.
A imam drugaricu sa kojom, kad krenem nesto da organizujem, najmanju i najbanalniju stvar iskomplikujemo do besvesti  :crazy: To su desetine poziva i poruka, a jos ako ukljucimo i nekog treceg  :crazy: :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

senka

trudim da bude što jednostavnije, retko kad komplikujem, to radi mm  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

MissL

Volim da ne komplikujem, ne znam da li mi uspeva.

Nekada sam mnogo analizirala sve, polako se ucim da to ne radim.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Unabebili

Meni se cini da sam skoro sve pojednostavila cak i preko mere i dozvoljene granice.

mnogo mije lakse od kad tako funckionisem
sto ne valja - secem, sto bi moglo da valja- ostavljam, sto valja - gajim

odlucujem sad vec uglavnom iskljucivo na osnovu instikta
taj me uvek upozoravao , a nikad u mladosti zastitio

red je da ga aktiviram
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

moma

Komplikujem, analiziram do detalja, prezivim sve kombinacije unaprijed i na kraju mi bude ko u vicu ebo te tvoj krompir. Mm suprotno, presijeca, odlucuje, i uvije sve bude ok.

Dacko

Хтедох да напишем да компликујем, а онда поразмислих и схватих да сам целог живота одлуке доносила брзо и према инстинкту, а детаљна анализа је долазила тек после, ако нађем залудног саговорника. :lol:

martina

pa ja nisam mislila da se odnosi na odluke, vise sam mislila onako u svakodnevnom zivotu

odluke donosim vrlo lako, i uglavnom instinktivno. ne znam da sam ikad imala neku odluku koja mi nije bila jasna i logicna
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

da nije tako ne bih imala pun ormar crnih majica :D
sve mi trebaju
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

rafa

ne znam

u nekim oblastima komplikujem strashno, u verbalnim i socijalnim kontaktima i iskazima uglavnom

ne znam, mozda i ne smem koncizno- da ne uvredim, ne povredim, da se ne pomisli nesto sto ne treba....pa ga umuljam od kulina bana i zavrsim u montevideu  :rofl:

za velike odluke dugo razmisljam, kao zumbi, vagam, mastam, mastam dok ne odlucim da li moze da se presalta u mogucnost realizacije, pa onda tek kad zakomlikujem nju  :lol: :lol:

za prakticne i dnevnem organizacione zivotne stvari sam veoma jednostavna i efikasna
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception