Kupatilo i muskarci a i mi sa njima....

Started by kalimero, September 22, 2014, 02:08:42 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

praslin, izgleda da cu, htela ne htela morati da se pomirim da ne bih skrenula.....  :innocent:  :kiss1:
a valjda kad bebac dodje necu ni imati ni vremena da primetim haos  :lol:

vojka, nemam problem da prebrisem staklo i plocice, al zavesa mi je bas bljak, ne umem da objasnim  :crycry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

moj muskarac je poprilicno ok, ali dlake...dlakeeeeeeeee...ma i on i stelka...znate vec da me to pomera :dog:

kalimero

joj, mono, jestee......i dlakeeeeee :crycry: verovatno me ne pomera kao tebe, ali opet.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

Quote from: Praslin on September 22, 2014, 02:30:53 PM
Kod nas ja čistim i održavam, mm to radi retko i loše  :girl_haha:
NIšta u kući nam nije besprekorno, pa nije ni kupatilo, ali je generalno čisto.

Za sve to vreme sam naučila da u kući sve može da bude onako kako ja hoću samo ako živim sama. U tom slučaju je sve po mojoj meri, ali nije baš zabavno  :-[
U ime zabave, devica u meni kulira na fleke od kamenca, na kereće dlake, na lego robote, na knjige svuda... odbijam da se nerviram i odbijam da mi urednost remeti život.

ne bi umela bolje da srocim, rado cu te potpisati  :rofl: :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Mm je uredan, jedino što ima izluđujuću osobinu da ne zatvara ništa, znači ne zatvara čep na pasti za zube, poklopac na dezodoransu, poklopac na after shave-u  :lol:, ne zatvara vratanca od ormarića iznad lavaboa. Kad ga pitam što to ne radi, kaže mi, nisam se valjda ženio da bih sve sam radio. :lol: :crazy:

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

senka

Lani  :lol:

ja se ne nerviram i ne očekujem...
majstori su napravili sranje još kad smo ga renovirali, pomerili odvod, a voda se sliva na starom mestu na sred kupatila  :hm:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Finalina

Quote from: kalimero on September 22, 2014, 02:08:42 PM
dakleM, pitanje za one od vas gde ima jednak ili veci broj muskih jedinki u stanu.......ma, realno, pitanje za svakog ko ima predlog, ideju, rame za plakanje.......kako održavate kupatilo?  :crycry: 

ja sam vecinu svog zivota zivela sa mamom i tatom, gde je mama nas dvoje izdresirala da se kupatilo ostavlja spotless, ali bukvalno.....dotle je doslo da dok sedimo i gubimo vreme na solji mi smo imali krpicu iza lavaboa kojim se brisala slavina da ne zapati flekice od vode......zavesu nije htela ni da joj pomenemo, a ni kap vode nije stigla na zonu zida iznad plocica, a to realno nije bas toliko visoko...... dodacu jos da je kada niza nego standardne (kao da se kupas u malo visem lavoru)......polica pored kade staklena, nikad zalivena......

sad smo mi stigli u doticno kupatilo, i iako mi se veoma dopada ideja da ostane isto tako lepo, cisto, bez zavesa, zatvorenih polica i sl, jezim se od onoga sto zateknem kad bilo koji od njih dvojice izadje iz kupatila..... naravno da ne zelim da robujem kupatilu a i svesna sam da oni mnogo manje nereda "vide" od nas .....

kako se vi borite? ili imate extra pedantne muske sustanare? ili ste smislile prakticna resenja za prezivljavanje....... sa jednim malim sam se nekako izborila, sa dvojicom se vec hvatam za glavu, kad ih bude trojica mislim da cu da dignem ruke.......  :rofl:

moji muskarci su uredniji od nas zena pa ti je onda sve valjda jasno kakvi su  :lol: ... salim se na nas racun, ali ovi moji su super... mladjani je za sve takav, uredan, a mm je bez greske po tom pitanju .... na nekoj drugom temi postizavamo balans te idealne slike nasih muskaraca u pojedinostima  :girl_haha: 

vojka

Mm ima divne osobine koje ga krase  :girl_haha:, Ali urednost nije jedna od tih  :lol:
A pored toga ne zatvara ni vrata od ormana, vrata od ormarica u kuhinji , poklopac na solji.......
Prosto njemu su vrata I vracanje stvari U pronadjeno stanje van misaonog toka  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

kalimero

Quote from: Finalina on September 22, 2014, 07:43:46 PM
moji muskarci su uredniji od nas zena pa ti je onda sve valjda jasno kakvi su  :lol: ... salim se na nas racun, ali ovi moji su super... mladjani je za sve takav, uredan, a mm je bez greske po tom pitanju .... na nekoj drugom temi postizavamo balans te idealne slike nasih muskaraca u pojedinostima  :girl_haha:

poslacu ih onda kod tvojih na obuku   :spiteful:

Lani  :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

moja kuca je jako rijetko cista po mojim nekim standardima
kupatilo je posebna prica, ovi moji nemaju kad ni vodu da puste. pa tako odu u wc, ne pusti vodu, drugi dodje visi sta vidi i - ode u drugo kupatilo. imamo 4 wc solje, ali u kupatilo u podrumu nisu smejli da idu od paukova, pa, ako ja prije ne poludim, onda kad dodje to kupatilo na red prvo se svadjaju 2 sata ko gdje nije pustio vodu, pa onda na kraju i puste

meca je vjerovatno u kupatilu i najuredniji, ostavi cisto iza sebe, ako se brijao pa isprskao prebrise, ne sara oko solje ... i to

e sad, ja kade perem urijetko, jer nikad ne sjedimo u njima, pa ne vidim svrhu. zena dodje u 15 dana, odradi sta vec odradi, uglavnom tih 15 minuta dok hahari ne ulete cistije je nego sto smo ostavili

mislim da je kod nas u kuci titi najgori peksijaner. njih dvojica ne ciste, ali nesto i ne rade nista u kupatilu osim tusiranja. a titi ko da je na ulici rodjena, skupa joj, s oprostenjem g.. i kasika.. i nema sanse da je nekako utjeram u red. znam da je moja mama govorila - nema mi nista gore kad neko se okupa, sredi... a iza sebe ostavi uzas. e to je moja titi
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

Quote from: Lani on September 22, 2014, 04:37:13 PM
Mm je uredan, jedino što ima izluđujuću osobinu da ne zatvara ništa, znači ne zatvara čep na pasti za zube, poklopac na dezodoransu, poklopac na after shave-u  :lol:, ne zatvara vratanca od ormarića iznad lavaboa. Kad ga pitam što to ne radi, kaže mi, nisam se valjda ženio da bih sve sam radio. :lol: :crazy:

:friends:

a i tata mi ovako :girl_haha:

anelore

MM je ekstremno pedantan, detaljnije pocisti za sobom posle tusiranja nego ja.  :-[
Sava je prilicno OK, ne pravi barice jer imamo tus kabinu, i utrenirao ga je MM da brise drvenu plocu ispod lavaboa za sobom ako je ufljacka. Lavabo oni nekada smo malo malo properu, ja ga uglavnom detaljno cistim, i naravno, zena koja nam cisti oriba celo nase kupatilce dva puta mesecno.
Izludjuje me sto povremeno i Sava i Vida zaborave da puste vodu, zure da gledaju crtace , sta li, pa udjem u WC i zateknem zutu vodu u WC solji, ali i to polako iskorenjujemo.

prevodilica

kod mene muškarci i kupatilo idu zajedno, delegirano je mm da čisti :turpija:

i ja u nečemu pameti da se naučim :lol: :rofl:

Dacko

Isto. Na ovoj temi bi pre MM mogao da se žali na moju kosu ili kvašenje prostirke u kupatilu prilikom tuširanja, ali on je čovek pitom, pa sve sredi u tišini, a i zna da to ne radim namerno.
Sin je relativno uredan, redovno pusti vodu iz kazančeta, zatvori pastu, ne pravi lom kad piški, ali se zato sav isprska dok pere ruke i nemilice troši tečni sapun.