Kupatilo i muskarci a i mi sa njima....

Started by kalimero, September 22, 2014, 02:08:42 PM

Previous topic - Next topic

moma

Imamo tus kabinu, pa nije mokro, ali je grozna grozna nikad dovoljno cista. Kod nas ima jako pino kamenca u vidi, pa je to uzas.
Mm sam navikla da dize i spusta dasku i ne zapisava. Poslizila sam se djecom. Kao djevojcice su, zamisli da sjede na necemu sto si ti zapisao? To mu je bilo jako gadno hahahhaa. Jbga morala sam.

martina

kod nas sve kade imaju zavjese, ja jedva ukapirah o cemu pricate

pa mi i u neumu svugdje imamo zavjese na kadama. i kod strike u mostaru. meni nesto to normalno, ja kontam pricate o prozorima, pa mi nije jasno kako to pomaze za cistocu kupatila  :lol:

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

disco2000

Lani

Šanse nema ikada u životu da imam zavesu na kadi. :crazy:

Deda

Kod mene uzasni muskarci, i zavesa i barice i pokvasena prostitka i ja cistim kad stignem, crno bez imalo belog
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

martina

Quote from: Lani on September 23, 2014, 10:28:37 PM

da, to kazem, ovdje je to given, a vi razmisljate kao o necemu sto je stvar izbora
to i airconditioning :D

ovdje jedino nemas zavjesu na kadi ako imas u kupatilu i kadu i tus kabinu.
i ko mi u kolingvudu, imamo jedno kupatilo gdje se niko ne tusira, sluzi nam da kratimo jelku :D
pa me moj zet pita jeste ono deda mraza priklali u onoj kadi :D, posto nikako da ocistim iglice poslije
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Summer

kod mene tus kabina. u dobrom je stanju jos uvek, jer je stara tek 2 godine, menjali smo je. muskarac je uredan delimicno, obrise uvek za sobom, ali recimo ostavi mokar peskir, otklopljenu pastu za brijanje i sl. ne zapisavaju ni on ni D.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

Quote from: Lani on September 23, 2014, 10:28:37 PM

:friends:
eh, samo me nagovorili, pa sam poslednjih pola godine imala u starom stanu...... QQ koliko me je nervirala  :lol:
a sad gledam, mama je nije skinula, nego je umotala oko sipke i sad sluzi samo tako, kao dekoracija  :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

moji ne zapisavaju, ni jedan ni drugi, ali nije mi jasno kako i plafon bude mokar, i ceo bojler i svi zidovi.....ko da mlate tusem svih 360 stepeni  :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Kali, ja to ne zbog higijene, nego zbog straha.  :lol: :nokti2:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

kalimero

ja zato sto su ljigave i lepljve i bljak su..... fali mi neki gadljivi smajli.....  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

otvore prejako, pa se odbija voda o njih

a ovdje u kolinvudu imamo one ugradjene tuseve u zid... e to mrzim
ovdje nije normalno imati tus na crijevu ko kod nas
mada ima da se kupi, nego mi u collingwoodu zaboravljamo
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

kalimero

Quote from: martina on September 23, 2014, 10:52:16 PM
otvore prejako, pa se odbija voda o njih

a ovdje u kolinvudu imamo one ugradjene tuseve u zid... e to mrzim
ovdje nije normalno imati tus na crijevu ko kod nas
mada ima da se kupi, nego mi u collingwoodu zaboravljamo

garant si u pravu......ja bih im sad te ugradne namestila ili ove zakucala u zid, da ne mogu da mlataraju okolo..... i smanjila pritisak vode  :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.