Kupatilo i muskarci a i mi sa njima....

Started by kalimero, September 22, 2014, 02:08:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Života mi meni je ta scena takav strah uterala u kosti od zavesa na kadi da ja, ako sam slučajno u gostima ili u nekom smeštaju na putovanju gde ima zavesa, uvek je držim skroz razmaknutu.

martina

Quote from: Lani on September 23, 2014, 10:53:43 PM
Života mi meni je ta scena takav strah uterala u kosti od zavesa na kadi da ja, ako sam slučajno u gostima ili u nekom smeštaju na putovanju gde ima zavesa, uvek je držim skroz razmaknutu.
pametno, ne trazi djavola  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

Quote from: Lani on September 23, 2014, 10:50:31 PM
Kali, ja to ne zbog higijene, nego zbog straha.  :lol: :nokti2:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

prije nego sto videh tvoj originalan post, pade mi napamet upravo ovo :girl_haha:

Lani

kalimero

bitno da ja, standardno, ne vidim sta god da si postavila  :rofl: :rofl: :rofl: mada pretpostavljam sta je
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Dobro pretpostavljaš verovatno  :lol:, postavila sam Psycho shower scene.

Margarita

a meni je uvek neverovatno kako se neko istusira, a da nista ne isprska, bez zavese i tus kabine
npr. moja mama
a ja kad se kod nje tusiram, pola kupatila mokro :-[
posle dece i mm-a - celo :lol:
prosle godine je stavila zavesu :rofl:

vojka

Moji uspevaju I sa zavesom da pokvase kupatilo  :lol:
Ne smem da mislim kakvo bi tek bilo da je nema  :nokti2:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

senka

ni ja ne volim zavese, mada sam je u nekom trenutku imala
jednom smo na moru imali neko kupatilce i minijatrnu tuš kabinu sa zavesom, kad ta zavesa krene da se obavija oko tebe  dok se kupaš  kao kakva hobotnica :nokti2:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

:lol:

Mi imamo tuš kabinu, naravno Iva uvek uspe skroz da iskvasi kupatilo i pored zatvorene tuš kabine.  :crazy: Sreća pa ja imam tu fobiju od zavesa, inače bi bio haos. :girl_haha:

senka

posle 5 strana ove teme, ipak, moramo da kostatujemo da čisto kupatilo ne zavisi samo od muškaraca
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Apsolutno se slazem, meni se desi da mi tus ispadne iz ruke i eto vode na plafonu :lol:  inace imam zavesu.Mene najvise nervir zapisavanje wc solje i okoline od toga 100000000000000 nervnih slomova dobijam, ako ikad vise u zivotu budem zivela sa nekim odraslim muskarcem ima prvo to da vidim kako obavlja pa cemo dalje da razgovaramo :lol:

linga

Moji muskarci su prilicno  neuredni kada je kupatilo u pitanju  :crycry: ali mi generalno vise smeta sto je ovo kupatilio premalo u odnosu na druge prostorije u kuci i ruzno u odnosu na moje novo lepo kupatil koje sam ostavila u stanu  :crycry: . tamo smo imali tus kabinu koja je super, ovde kadu i neminovnu zavesu jer je kupatilo tako malo da nema sanse da ga ne isprljas.

Oko wc solje samo Aleksa ima problema, jos uvek a do kada ce ne znamo

monochrome

moram da pohvalim dragog po pitanju zapisavanja :turpija: :girl_haha:

monochrome

mene izuva ne spustanje poklopca na skoljki...grrrrrr...znaci, pustanje vode bez poklopca i uopste otvorena skoljka...sva sreca pa ovi moji to ne rade...
imam obicaj da spustam poklopce u tudjim kucama :-[