Kupatilo i muskarci a i mi sa njima....

Started by kalimero, September 22, 2014, 02:08:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

mi nikad ne spustamo poklopce. kod mene u posjeti ti ne bi izlazila iz kupatila :lol:
a kad bih u sred noci sjela na poklopac, sjetila bih ti se uze i dalje rodbine  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

gasha

moji ne zapisavaju ili ja ne vidim  :rofl:

mene od svega najvise nervira pranje, ali mm ponekad opere i lakse je ,
imamo neku dasku iz ikee koja se skida , stavim je u kadu isprskam i,ostrljam , istusiram, obrisem i vratim. i solju u medjuvremenu opere i super

oko kade malo poprskaju, nista posebno, toliko i ja ,ostavim vrata otvorena, uglavnom se osusi
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

kalimero

Quote from: martina on September 24, 2014, 03:32:59 PM
mi nikad ne spustamo poklopce. kod mene u posjeti ti ne bi izlazila iz kupatila :lol:
a kad bih u sred noci sjela na poklopac, sjetila bih ti se uze i dalje rodbine  :lol:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

prevodilica

Gledam sinoc kupatilo, jedva 3.5m kvadratna, i pitam se kako bre vi zenske to ne isprskate, osetila sam se ko muski o kojima pricate :lol
martina, bas to :rofl:

kalimero

Quote from: prevodilica on September 24, 2014, 04:34:30 PM
Gledam sinoc kupatilo, jedva 3.5m kvadratna, i pitam se kako bre vi zenske to ne isprskate, osetila sam se ko muski o kojima pricate :lol
martina, bas to :rofl:

višegodišnji, mislim, višedecenijski trening.....
po istom principu preskačem i rese na tepisima  :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

po istom principu ne kupujem tepihe sa resama :lol:

kalimero

tata i ja smo ih jednom prilikom zalepili selotejpom sa donje strane tepiha  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

anelore

Prevodilice, ja mislim da je moje kupatilo veličine tog tvog, a šta smo sve u njega nagurali  :o. Zgodno je što npr. mogu da punim mašinu na veš dok sedim na WC šolji  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Mi imamo tuš kabinu, baš visoku, tako da tu prskanja ima samo kada MM ili ja kupamo Vidu, mada se i ona u poslednje vreme sve češće tušira sama (uz nadzor), pa su šanse za prskanje smanjene. Najviše prskaju kad peru ruke i zube, najviše vole da pune one poklopce četkica za zube (samo za glavu četkice, valjda znate na šta mislim) vodom i da je iz  toga piju  :crycry: koliko god puta da ih opomenem toliko puta oni to ponove, i prskaju, prskaju....A onda moraju da brišu  :baba: :baba:

monochrome

:girl_haha: martina...pa ne sedamo na poklopce...nekako navikli da dizemo :lol: :lol: :lol:

Pepi

Joj, i mm je morao da preskače rese na tepihu, inače bi dobio češalj da češlja  :rofl: sve dok jednom nije poludeo, uzeo makaze i isekao ih je  :rofl: sveki je tri dana bolovala  :baba:

Lani

Quote from: anelore on September 24, 2014, 05:02:43 PM
Prevodilice, ja mislim da je moje kupatilo veličine tog tvog, a šta smo sve u njega nagurali  :o. Zgodno je što npr. mogu da punim mašinu na veš dok sedim na WC šolji  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Multitasking  :rofl:

vojka

I ja insisriram na spustanju poklopca,
Ali dalje od inaistieanja I trubljenja Nisam dogurala  :lol:
Meni se svidja nase malo kupatilo, manja zapremina za pranje  :turpija:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Quote from: martina on September 24, 2014, 03:32:59 PM
Ja sednem i u po bela dana :lol:

Lani

A što to mrzim kad mi se desi, svaki put vrisnem koliko se prepadnem.  :lol: