Main Menu

Botoks, hijaluron

Started by Unabebili, September 24, 2014, 08:35:46 AM

Previous topic - Next topic

Unabebili

...jer ste vi to trazili  :lol:

Ko stavlj'o, ko nije , koi ce stavljati, ko bi stavio, ko ne bi stavio?
I zasto?  :)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Nisam stavljala ali nisam protivnik. Ako mi finansijska situacija bude dozvoljavala, sigurno ću nešto malo da popravim na sebi kad dođe vreme za to. Posebno zato što se, već sam o tome pisala, borama i sedim kosama nimalo ne radujem.  :( Mislim, ne raduje se niko ali ja baš imam negativnu reakciju, mislila sam da će me to mnogo manje pogađati pošto sam jelte godinama živela u ubeđenju da sam sigurna u sebe i da me ne dotiču te trivijalnosti kao što je fizička lepota. :diva: Izgleda da me dotiču ipak. :lol:

dmi

i ja cu cim bude trebalo, u celo narocito tu mi se najvise vide borice
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Mene botoks malo plasi.Ostali trajni materijali isto, malo je dobrih strucnjaka gledamo Pate na svakom koraku.Stvarno ne mogu da verujem da neko zeli da izgleda tako.Hijaluron je super samo je skupa zanimacija..

Glitter

ja sam pre neki dan pravila finansijsku konstrukciju za do kraja 2016 :crazy: Stiv me pita da li sam uradila projekciju za bubiz :lol:

nisam protiv, jesam za kvalitet, znam koje delove lica bih tretirala

sve sa isplanirala :lol:

cici

Alli ja mislim da si ozbiljno poranila i da i 2016 neces nista trebati da radis na licu a za bubiz ako si nezadovoljna i zelis to ne moras da cekas.

Glitter

Quote from: cici on September 24, 2014, 11:21:38 AM
Alli ja mislim da si ozbiljno poranila i da i 2016 neces nista trebati da radis na licu a za bubiz ako si nezadovoljna i zelis to ne moras da cekas.
pogresno sam se izrazila, nisam uracunala do 2016 jer kapiram da cu raditi nesto posle tog vremena, za lice mi je jos rano definitivno.

Lani

Glitt, znam da si i ranije pisala o ovome ali ja stvarno ne mogu da verujem da si ozbiljna. Pa šta ćeš da radiš kad budeš u godinama kad ti stvarno neke intervencije budu potrebne? Treba da budeš kao Nikol Kidman, koja grdna već godinama ne može da se nasmeje.  :crazy:

cici

Obzirom u kakvom ti je sada stanju lice sigurna sam da jos 8g neces imati ama bas nikakvu potrebu nista da diras.

cici

Pa nije botoks jedina opcija samo je postao najjeftinija,

Xe

Nisam nista razmisljala i ne pada mi na pamet. Bora nemam, niti cu ih imati (kao ni moja mama, srecom), a i zategnem ih lepo na drugi nacin  :-[ :girl_haha:
Posle divnog iskustva sa spaljivanjem kapilara, ni pod kakav noz ne idem, osim u slucaju zivotne ugrozenosti.
Mene vise brine kako da odrzim mozak od propadanja, toga me je istinski strah.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

Unabebili

Glitt, ti toliko imas lepo i glatko lice, bez jos 10 godina ne bih ni razmisljala da sam na tvom mestu.  :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

toliko i racunam, a onda kapiram da ce mi borice na celu biti problem i crown feet. Oko usana sam zadvoljna kako vreme prolazi, genetika mi je dobra u tom delu

Lani meni je sve to u magli, iskreno, ako mi nije strano, nemam strah od igle onda mogu kada dodje vreme da razmislim i uradim nesto po tom pitanju mozda ne. Zavisi ako resim da dostojanstveno starim, mada tesko :crycry: :lol:

cici

Ja nadjoh savrsenu kremu posto imam utisak da radi ko botoks i hijaluron zajedno, samo kosta ko 6 kila zlata :crycry: