Main Menu

Botoks, hijaluron

Started by Unabebili, September 24, 2014, 08:35:46 AM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Raduje me da to cujem, Glitt  :clap: :kiss1:

Ja sam, kao sto znate, prilicno veliki protivnik toga, da to JA uradim.

Ali razumem tudju potrebu da krene u tom pravcu, narocito ako ce to da mu popravi sliku o sebi i dobije samopouzdanje.

Imam mogucnost da to dobije i besplatno i da me uradi vrhunski strucnjak, odbijam, dzilitam se, nerviram je do besvesti, dok me juri sa spricom po kuci  :lol:

Mozda cu nekad da pristanem i na to i da se odlucim, mozda necu biti tako iskljuciva kao sad.
Svakako ce to biti hijaluron, ako se nekad i resim, botoks iskljucujem zauvek iz opcije.

Ja sam nekako najbliza ovom stavu i mnogo mi se dopada kako rezonuje (mada nekad i zastrani  :rofl: ),
ali vise postujem ovu vrstu zastranjivanjanego freneticnu frku oko vecite mladosti.  :girl_haha:

http://youtu.be/AflegEAJYpo?t=46m26s
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Jao sto mene nece da juri sa spricem sve bih joj dala da mi uradi :lol:

monochrome

ja ne bih nista na sebi dirala...meni je sve ono sto iskustvo i godine donesu nekako seksi :-[ :girl_haha:

AnaK

Ja verujem da hoću, i da će finansije biti ključni limitator.  :nokti2: Za sada još pokušavam da otklonim uspomene na pubertetske akne.  :crycry: Nisam se još posvetila preparatima, razlikama, mogućnostima... Polako  :turpija:
Janko 23.7.2002.

linga

Botoks me malo plaši, jer su posledice skupe, hijaluron ću probati ako mi finansije dozvole, i neke manje agresivne metode.
Bubiz moje male mi ranije nisu smetale, bile su, neskromno, baš lepe. Sada su male i  :crycry: i u poslednje vreme baš razmišljam šbbkbb...

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

ja cu u red za bezanje, tu odmah iza une...... Nemam ni zelju pa makar imala i jasno izrazene razloge :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Pa mene botoks zato i plasi.

Glitter

Ja priznajem samo one varijante sa isisavanjem sopstvene zadnjice zarad punjenja lica usana i tako to :lol:

senka

ja bih, ali ne znam da li ću...i grudi bih...
samo mi je muka više da me bilo gde bodu i seku  :crazy:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

Quote from: senka on September 24, 2014, 03:09:56 PM
samo mi je muka više da me bilo gde bodu i seku  :crazy:

upravo
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Quote from: Glitter on September 24, 2014, 03:08:53 PM
Ja priznajem samo one varijante sa isisavanjem sopstvene zadnjice zarad punjenja lica usana i tako to :lol:
Samo ne znam sta ces da isisas odatle, a i ta metoda se nije pokazala kao najbolja.

linga

Quote from: Glitter on September 24, 2014, 03:08:53 PM

ja sam to muzu predlozila, kaze on, ma kakvi to ce imati tendenciju da se vrati odakle je doslo :lol:

cici

Negde sam procitala da ta mast stvarno migrira doduse ne tako daleko ali se nesto desava..

Margarita

Quote from: kalimero on September 24, 2014, 03:00:20 PM
ja cu u red za bezanje, tu odmah iza une...... Nemam ni zelju pa makar imala i jasno izrazene razloge :lol:

nas dve cemo da mazemo nokte, i tol'ko :friends: :rofl: