Main Menu

Botoks, hijaluron

Started by Unabebili, September 24, 2014, 08:35:46 AM

Previous topic - Next topic

Xe

Quote from: cici on September 25, 2014, 10:04:22 AM
Negde sam procitala da ta mast stvarno migrira doduse ne tako daleko ali se nesto desava..
Zamisli, stavis u grudi, a ono ti pobegne na stomak  :crazy:

Mene užasava pomisao da ću u nekom bliskom trenutku morati da uradim nosnu devijaciju  :crycry:  Još imam kraste od onog spaljivanja  :shout:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

Quote from: Xe on September 25, 2014, 11:59:52 AM
Zamisli, stavis u grudi, a ono ti pobegne na stomak  :crazy:

Mene užasava pomisao da ću u nekom bliskom trenutku morati da uradim nosnu devijaciju  :crycry:  Još imam kraste od onog spaljivanja  :shout:

bilo bi divno da osmisle neko pametno navodjenje, pa onda ja svoje salo sa stomaka preusmerim na dupe  :rofl: de bi mi bio kraj  :diva:

a za operaciju  :bighug:

ja ne bih nista od gore pomenutog, za sada mislim da ne bih. jedino planiram da se nekako resim pega i fleka, moram malo da se posvetim tome - sta, kako, koliko, laseri trta mrta. mnogo me nerviraju.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

:ph34r:

Ne svidja mi se nista sto sputava mimiku ni na kome..tako da botox ne volim..hijaluron mi izgleda cool narocito za ove lijene sto se ne paze i ne mackaju konstantno (mada to najcesce ide zajedno :D)...zivo me zanima kako ce se pokazati ove tz. mezoniti sto su nedavno postale aktuelne u buducnosti..hoce li biti nekih nezeljenih reakcija.

cici

Ima nekka fora za krvnom plazmom, ali ne znam detalje.To treba proveriti kako radi.

Ima to sa krvnom plazom ali cijenim da je slicno kao razne mezo varijante samo mozda malo agresivnije pa i ucinkovitije..ove niti imaju najdugorocniji efekat ..tipa par godina al nekako mi stravicno izgledaju  :nokti2:

doduse ja se bojim igle meni je sve stravicno :lol:

Glitter

Ja se nadam napretku izvlacenja masti iz dupeta u kombinaciji sa skidanjem viska koze
Ako za pet godina bude napretka pocecu da gajim mast na doopetu

Glitter

Reko da dodas na do tad vec ugradjene bubis :lol: .. ma dobra je tebi faca imas jagodice drzace ti lice jos dugo ..al uvijek mozes da ih pripunis ko ceca pa da gledas preko njih kao preko brda :lol: .. sad suze mogu samo na gore da joj padaju :lol:

Glitter

Jagodice mrzim celog zivota samo mi se one na licu vide. Sad prvi put im vidim prednost :crazy:

cici

To se nije pokazalo kao dobro, hoces opet da ti dam da citas temu na ani

jap ;) ..kad donji dio obraza krene da se trombolji (da prostite :lol:) tretira se i tako sto se pripunjaju jagodice pa se onda to podize a valjda se tako smanje i nazolabijalne bore.

Quote from: cici on September 25, 2014, 08:26:39 PM
To se nije pokazalo kao dobro, hoces opet da ti dam da citas temu na ani

sta se nije pokazalo kao dobro ...ovo salo sa buduce glitt gooze ili ove "moje" niti