Main Menu

Botoks, hijaluron

Started by Unabebili, September 24, 2014, 08:35:46 AM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Quote from: AnaK on November 06, 2014, 02:39:14 PM
Pa ja stvarno mislim da iza ovakvih akcija ne može da stoji 'svesno'. Hoću reći, neko ko ovo odabere, po mommišljenju stvarno ima nekih psihičkih problema.

i mogu da ti potpisem da je bio dovoljno tvrdoglav, svojeglav i sebican da nikad ne poslusa savete bliznjih,
koji su mozda hteli da mu i pomognu

ma dii molim te, meni zao bolesnih, nemocnih, starih, siromasnih, dece...
aovo...za batine i za rudnik  :baba:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

S jedne strane ja i razumem jer psihički su poremećene pa ih samim tim treba žaliti.
Međutim, ovako razularene opsesije plastičnom hirurgijom mogle su da poteknu isključivo iz bolesne sujete, paničnog straha od starosti i iskrivljene predstave o sebi i svom izgledu. E sad što je to vremenom preraslo u opsesivni poremećaj, to je već nešto drugo.
Ali dobro, da se ne frljam sad sa površnim dijagnozama, verujem da im nije lako. A ni mužu one vojvotkinje koji se verujem svako jutro prestravi kad se pored ove probudi na jastuku.  :crazy:

linga

Quote from: Lani on November 06, 2014, 02:41:27 PM
AnaK, i dalje mi ih nije žao.

Ne samo Odri Hepbern, evo i Brižit Bardo, sa kojom su se uvek sprdali kako je zapuštena i ovakva i onakva a ona zapravo samo izgleda onako kako i treba da izgleda neko ko je rođen trideset i neke prošlog veka.

Skoro sam citala jedan intervju s njom, a retko ih daje, kakva divna zena. Ostavila je glumu na vrhuncu moci, posvetila se zivotinjama, prezire plasticnu hirurgiju, i po meni, divno izgleda, s ozbirom na to koliko ima godina

Unabebili

Quote from: Lani on November 06, 2014, 02:51:27 PM

Međutim, ovako razularene opsesije plastičnom hirurgijom mogle su da poteknu isključivo iz bolesne sujete, paničnog straha od starosti i iskrivljene predstave o sebi i svom izgledu.

:good:
i pogresnom percepcijom sta njime mogu da "dobiju"

ali opet na kraju,
svi ce upamtiti, postovati i diviti Odri I Brizit,
nego Donateli ili ovoj babi  :innocent:

prosto, kriterijumi za prave vrednosti su univerzalni  ;)

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Zumbulica

Quote from: Unabebili on November 06, 2014, 02:47:21 PM
i mogu da ti potpisem da je bio dovoljno tvrdoglav, svojeglav i sebican da nikad ne poslusa savete bliznjih,
koji su mozda hteli da mu i pomognu
Sa ovim se posebno slazem, ali mi opet nesto mucno i zao.

Odri i B.B  :girl_in_love:

Kod ovih sto ne znaju da ostare mislim da se greska desi jer ne umeju da prepoznaju trenutak kad treba da neguju cistu lepotu tela i duse, a da zabatale povrsni seksipil. Muka me uhvati kad vidim VR i slicne u kratkim leprsavim suknjicicama kako se stidljivo i koketno namestaju da sednu na visoke stolice, kao šiparice ...

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

disco2000

Ona od Albe stvarno nema ni jednu jedinu boru na licu :think:

Margarita

disco2000

kalimero

zumbi, te sto ne znaju kad se vrednuje nesto vise od spoljasnje lepote nikad nista drugo i nisu posedovale......
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Zumbulica

Tako nekako, ali valjda sa malo zdravog razuma i truncicom mudrosti mogu da se zaustave ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Quote from: kalimero on November 06, 2014, 04:27:50 PM
zumbi, te sto ne znaju kad se vrednuje nesto vise od spoljasnje lepote nikad nista drugo i nisu posedovale......
Ali ja kod sebe vrednujem i spoljasnji izgled i jako mi tesko pada starenje i pomisao kako cu da izgledam za 10g, ne da bih sa 50 htela da izgledam kao da imam 30 nije normalno niti treba ali ne bih ni da budem zbrckana kakve vidjam ovih dana.

Unabebili

ali neces uraditi sebi nista ovakvo

negovanje spoljnjeg izgleda je skroz za pohvalu, kad je umereno i dozirano  :good:

cici

Svakako necu, trudicu se da budem umerena.

vojka

Quote from: cici on November 06, 2014, 11:02:36 PM
Ali ja kod sebe vrednujem i spoljasnji izgled i jako mi tesko pada starenje i pomisao kako cu da izgledam za 10g, ne da bih sa 50 htela da izgledam kao da imam 30 nije normalno niti treba ali ne bih ni da budem zbrckana kakve vidjam ovih dana.
nikome ne prija starenje
Ali jedno je negovanje, a drugo preterovanje
Preterivanja ima I u mladjim godinama - evo ti npr one devojcice sto su se brtele na srustvenim mrezama, silikona u njima na izvoz
Tako da mislim da Taj kvrc u glavi kada se izgubi granica ( da resenje treba traziti kod psihoyerapeuta a ne kod plasticnog Noriega) nastaje mnogo mnogo ranije
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012