Main Menu

Botoks, hijaluron

Started by Unabebili, September 24, 2014, 08:35:46 AM

Previous topic - Next topic

vojka

I meni je mnogo zao ovakvih zena, kao tih sa links, koliko su one sustinski nesrecne I nezadovoljne
I podvrgavaju se silnim tim hir poduhvatima, a rezultat je da su I dalje mesrecne pa jos I fizicki nakazne
Jer stvarno postoji razlika izmedju toga da neko ima klempave usi, operise se, I dobije resen problem, Nema klempavih usiju
A kada je problem u nasem poimanju sopstvenog izgleda, nijedan skalpel to ne resava
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Svi strepimo od bora i starosti ali ipak se 95% žena u nekom trenutku zaustavi.
Doduše, ovde veliki faktor igra i to što ovim dvema novac ne predstavlja problem. Verujem da bismo imali mnogo više žrtava plastične hirurgije da su cene tih usluga pristupačnije ili da više žena može da ih priušti.

kalimero

Quote from: Lani on November 07, 2014, 08:38:18 AM
Svi strepimo od bora i starosti ali ipak se 95% žena u nekom trenutku zaustavi.
Doduše, ovde veliki faktor igra i to što ovim dvema novac ne predstavlja problem. Verujem da bismo imali mnogo više žrtava plastične hirurgije da su cene tih usluga pristupačnije ili da više žena može da ih priušti.

o, da  :nokti2:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Ja sam citala tu temu na ani i meni je ipak bio fantastican broj zena koje stede novac za intervencije

Lani

Da ali čim moraš da štediš, znači da ne možeš to da priuštiš, realno.

AnaK

I štediš za ponešto sitno. Za ovakve totalne rekonstrukcije ne može da se uštedi, to možeš ili ne možeš.
Janko 23.7.2002.

Summer

kod mm-a u klubu jedna radnica nije otisla letos ni na odmor ni na letovanje, kako bi investirala u plastifikaciju 800 eur. sada izgleda uzasno  :nokti2: a pri tom, mlada, mislim da ima 25-26, zgodna, nije nesto preterano lepa, ali pristojno je izgledala, sad je jeziva.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

ma, da, mozes da ustedis za malo botoksa, boru, dve...... za potpunu deformaciju lica ti ipak treba dosta, dosta sredstava i srecom nije dostupno sirokoj masi.....ko zna sta bismo sve gledali.....  :nokti2:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

pa realno i ove babe nisu ovo uradile kao one off, nego u poslednjih verovatno 40ak godina

hocu reci postaje sve dostupnije

Lani

Naravno da nisu ali kad bi se sve sabralo, to su hiljade i hiljade i hiljade evra, ko od običnih ljudi može da priušti?

Summer, kakva ćurka... i sad nema nazad, što je najgore.  :crazy:

Glitter

pioniri plasticne hirurgije su se igrali na ovim babama, ispadalo je kako je ispadalo
problem sa danasnjom dostupnoscu je sto uz brojnost ide i sumnjivi kvalitet

nisam pametna
a starenja se plasim, tese me ove moje jagodice da ce dugo da drze ovo lice protivno gravitaciji :lol:

MissL

Gledala sam jednom na Exploreru nekog frika koji pored dvoje dece i muza planira da proda kucu i da se usele u mnogo manju da bi ostatak spiskala na dodatne operacije. Bolje da razliku da na lecenje. Ne razumem bas najbolje kako najblizi to ne uspevaju da rese.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

cici

Quote from: Glitter on November 07, 2014, 01:27:09 PM
pioniri plasticne hirurgije su se igrali na ovim babama, ispadalo je kako je ispadalo
problem sa danasnjom dostupnoscu je sto uz brojnost ide i sumnjivi kvalitet

nisam pametna
a starenja se plasim, tese me ove moje jagodice da ce dugo da drze ovo lice protivno gravitaciji :lol:
Dodji da ti prodam da ti stoje uspravno :lol:

Glitter

od te vase kemije stajale bi mi na vrh glave :lol: