Main Menu

Elektricna grejalica

Started by kalimero, September 27, 2014, 04:50:59 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

trenutno istrazujem sta ima da se kupi od elektricnih grejalica, moracemo da nabavimo za ovu zimu za kupatilo, ovaj stan je beskrajno hladan a u kupatilu nemamo grejalicu niti sušač, nego samo 2 cevi (registar) koje nisu dovoljne da bilo šta zagreju...... tako da, ako ne zbog nas troje, koji jos i možemo da se čeličimo, zbog bebca ćemo morati da dogrevamo kupatilo bar pred kupanje ......
imate li neke preporuke za male grejalice na struju, kupatilo nije preveliko, oko 6m2, tj do 20kubika treba da zagreje......

:kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Mi imamo u kuptilu mali norveski
Palila Sam ga po potrebi pred dujkino, a nekad I cokino kupanje
Lepo ugreje za kratko vreme
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Mi imamo onu montaznu, klasicnu. Postoji i neka 'savremenija', u glavi mi je 'kvarcna' ali nisam sigurna da je tacno. E, tu nam elektricar nije savetovao, jer moze da pukne ako se kad je zagrejana prsne vodom.
Janko 23.7.2002.

Xe

A ona što se ugradi iznad vrata?
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

A, dodatno, nama su instalirali susac, povezali na te dve cevi od radijatora, meni je to delovalo veoma jednostavno. Ali dodatno imamo i grejalicu, nije meni dovoljno toplo samo s tim.
Janko 23.7.2002.

kalimero

ne mogu da podnesem ni ideju o radovima u stanu sad, nikakvim...... Plus, ovde struja nije radjena od 56te kad je zgrada useljena, nema uzemljenja nigde, najlaksa i najracionalnija verijanta je da imam malu grejalicu koju po potrebi unesem, ustekam u jednu jedinu uticnicu (koja sluzi i za masinu i za fen i za masinicu za brijanje/sisanje) par minuta, ugrejem i iznesem je posle napolje..... 
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Janko 23.7.2002.

kalimero

pa ne filozofiram, pitam samo da l neko ima neku preporuku za marku, model, velicinu...... :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Odvela si nas u pogrešnom pravcu namenjujući je za kupatilo :burko: Mislim da ti je sve to a isti kalup - prekidač, grejač, ventilator.
Janko 23.7.2002.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Pepi

Mi imamo baš ovakvu koju je Anak postavila, skroz je ok, uključuje se po potrebi, nemamo drugi izvor toplote u kupatilu.

kalimero

Quote from: gasha on September 27, 2014, 08:05:46 PM
kupatilski norveski
http://www.rovex.rs/norveskiradijatori/kupatilo.html

pogledaj potrosnju  ;)

znam, ja bih najradije mali rovex, kupatilski, ugradila, ali nemam gde tu blizu uticnice  :girl_sad:
moram neko prenosno sranjce....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

I mi imamo ovog malog norvežanina za kupatilo, oni su fenomenalni, baš nikako nemate njega gde da udenete?

kalimero

nazalost ne, jer ako bih i uspela da nadjem zid na koji bih mogla da ga uglavim uticnica je skroz na drugom zidu....  :girl_sad:
ma, moja muka sa strujom u ovom stanu je epskih razmera....u svakoj sobi imamo po 2 do 3 uticnice maximum, to je bio standard 1956.  :wall: i sve uticnice, ali apsolutno sve su na 1 osiguracu.....sto znaci da su svi racunari, svi televizori, svi punjaci, masine i sl na 1 osiguracu u istom trenutku  :wall: i plus, sve je preko produznih kablova, jer je l te, samo za racunar mi trebaju 3-4 uticnice, a toliko nemam ni za celu sobu  :sissyfight:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.