Main Menu

Prodaja rukotvorina

Started by AnaK, October 02, 2014, 10:20:46 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Quote from: emge on February 18, 2016, 10:20:25 AM
da su opljuvali programeri koji je jedini tu radio, a šta će jadan što je prvi shvatio da je brod potonuo :rofl:
:good:

A KP nesigurniji od Kupinda. Mada Kupindo/Limundo slabo reaguje na zalbe i primedbe korisnika i verujem da je polovina korisnika otisla na KP odatle zbog toga. Mozda je rizicnije, ali niko nisto ne obecava i ne ocekujes podrsku. Koja ti je na K i L obecana, a nema je.

Mislim da je to i to jedan od problema, koliko god da mi kaskamo za svetom 50 godina. Neozbiljan pristup svemu. I to sto se onlajn sopovi ovde slabo ili nikako ne azuriraju. Najnoviji primer, Modelina Online. Toliko su je najavljivali, a u nekim kategorijama jos uvek nema dostupnih proizvoda. Bas pratim da vidim kad ce da se pojave.

Ovaj drugi tip je skor ok, covek prosto zivi u Srbiji i razmislja.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Zumbulica

Naleteh sad na ovo, svidja mi se  :good:
http://www.artshop.urbanbug.net/

A o projektu Dirura mislim da je izmedju ostalog propao i zbog toga sto nisu malo bolje radili selekciju i profilisanje, ljudi  izgube ono malo interesovanja ako im se nudi sve i svasta .... Ili, ako su zeleli siroku, pijacnu platformu, onda je trebalo verovatno sa nekim drugim pristupom, onda dizajn ne mora da im bude imperativ  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....