Main Menu

TLZP sezona II

Started by senka, October 12, 2014, 09:07:47 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

ja sam mnogo volela cipijevu pesmu "marija",
moj ex je mnogo lepo pevao...
i danas je nekad odslusam i nekako se rastuzim... :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

:ph34r:

Propustih ovu aaaaa...jel bilo bolje nego prosli put..prva je bila predosadna..valjda sam se vezala za prethodnu sezonu..je li voditelj prestao da se dernja i skace ko jarac (a mislila sam da je strugar los..a on gospodin covek :lol:)

maripoza

Quote from: :ph34r: on October 20, 2014, 12:08:32 AM
(a mislila sam da je strugar los..a on gospodin covek :lol:)

Ne diraj mi Buda! :baba:  :lol:

Vojka, pa Neda je bila sex bomba u proslom veku, pa da nas podsete. :rofl:
Old enough to know better, but too young to care.

Nanny Ogg

i to sredinom prošlog veka  :lol:

sveukupni utisak mi je njah. voditelj je baš k'o jarac, lane gutović mene taaako nervira i inače, a večeras posebno, imitacije su njah (osim brene, to mi bilo super), pevanje osrednje..klinka super peva, al se baš baš vidi da je klinka

jedino što me iskreno zabavilo je kad neda ukraden daje pare gerijatriji, valjda da na vreme zaduži direktorku da joj sačuva dobru sobu  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Dacko

Pa zar ne pevaju svi oni na plejbek, samo se foliraju da je uživo? Prošle godine je Skaj Vikler kad je imitirao Šabana Bajramovića baš insistirao da to peva uživo pa mu nekako dozvoliše, i videla sam kako se Toni Cetinski kad je bio u žiriju zeznuo jer je hteo da se priključi Borisu M. dok je ovaj izvodio njegovu pesmu, ali kad mu je uzeo mikrofon i dalje se čuo nasnimljeni Borisov glas.
Ovu sezonu ne pratim, baš mi niko nije zanimljiv, a ne mogu ni da im dam šansu da me zainteresuju jer taman pustim da malo pogledam, a ono reklame.

Lani

I meni je ova sezona totalno bezveze nešto.

maripoza

Quote from: Dacko on October 20, 2014, 09:31:00 AM
Pa zar ne pevaju svi oni na plejbek, samo se foliraju da je uživo? Prošle godine je Skaj Vikler kad je imitirao Šabana Bajramovića baš insistirao da to peva uživo pa mu nekako dozvoliše, i videla sam kako se Toni Cetinski kad je bio u žiriju zeznuo jer je hteo da se priključi Borisu M. dok je ovaj izvodio njegovu pesmu, ali kad mu je uzeo mikrofon i dalje se čuo nasnimljeni Borisov glas.
Ovu sezonu ne pratim, baš mi niko nije zanimljiv, a ne mogu ni da im dam šansu da me zainteresuju jer taman pustim da malo pogledam, a ono reklame.

Pa kako onda komentarisu pevanje, kao i to da je neke tacke tesko izvoditi jer zahtevaju istovremeno pevanje i igranje? Ako je na plejbek, nista im ne smeta sto igraju i prevrcu se. Takodje, ne bi smetalo ni ako je neko bolestan jer je numeru mogao da snimi ranije. Ne kazem da nije tacno ovo sto kazes, nego nema logike u komentarima zirija u tom slucaju.
Nisam pametna, sto bi rekla Mileva. :ces:
Old enough to know better, but too young to care.

Dacko

Ima logike ako se... foliraju. :lol: Možda neke pesme idu uživo a neke se prethodno snime, ne znam, napisah šta me je navelo da posumnjam.

senka

da, ubiše sa reklamama
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Deda

Za prvu emisiju Tanje Savić se iz aviona videlo da je lažnjak. Prvi su bili blji ali tako je uvek cak i kod Velikog brata, posle se naviknes  :girl_haha:. Bolji su i ovi nego u 1.epizodi. I voditelj se manje beci i prirodniji  je
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

Ja ću im dati šansu, sećam se da sam prošle godine bila skeptična prema Šašiću, Knezu, Kokićki...
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

linga

jao totalno su mi nezanimljivi, a prošlu sezonu sam baš volela da gledam...