Main Menu

TLZP sezona II

Started by senka, October 12, 2014, 09:07:47 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

sad smo mileni pustili jelenu kao indilu (milena je fan).
elem, meni je jelena zvucala sasvim ok, a milena je pola nije razumela (mi matori opet jesmo sve), sto znaci ipak da je francuski pevala vise po srpski.
i da, cera mi kaze da je ana kokic prosle sezone bila puuuuno bolja kad je pevala zaz :think:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

MissL

Ne znam francuski, ali ona je super zvucala prosle godine :girl_haha:

gledala sam danas Baneta na sajtu, stvarno je dobar
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

emge

Pa dobro, Ana je ipak pjevačica, a Jelena glumica. A Jelena je i priznala da se mučila sa tekstom. Garant joj je neko napisao izgovor, a ona učila tako...

:ph34r:

pa sto ako je pjevacica...glumci bi trebalo da imaju sluha za razne izgovore :D ... btw...a sto su forsirali saru Jo...nju su kolko se sjecam dosta puta nepravedno unistavali sa bodovima u fazonu..to je za tebe lako :lol:

maripoza

Quote from: Elanor on November 17, 2014, 08:50:19 PM
sad smo mileni pustili jelenu kao indilu (milena je fan).
elem, meni je jelena zvucala sasvim ok, a milena je pola nije razumela (mi matori opet jesmo sve), sto znaci ipak da je francuski pevala vise po srpski.
Pa dobro, to je i normalno ako nema iskustva sa tim jezikom. Dosta francuskih glasova se izgovara na specifican nacin (na koji nas govorni aparat nije naviknut i potrebno je vreme da se uvezbaju), pa tako ona nije umela da ih izgovori kako treba, pogotovo nazale. Plus je na vecini mesta glas R bukvalno progutala. Ipak nije zvucala lose (ne treba biti prestrog :lol:). Jedino sto je izgresila tekst u jednom delu refrena. :D

Kad smo kod toga sta glumci treba da znaju, ovo mi se mnogo dopalo:

Meryl Streep Makes Everything Sound More Interesting

pa sam usput naletela i na ovo:

The Many Voices of Meryl Streep
Old enough to know better, but too young to care.

emge

Ma ja sam mislila da je Ana bolje otpjevala, a ne da je bila bolja u francuskom...

A Meril Stip je zaista glumica ipo :respect:

maripoza

Meni je Ana bila i bolja imitatorka od Jelene. Iako ni Jelena uopste nije losa. Samo, bojim se, zasenice je Slapface. :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

senka

ne verujem da ću gledati, ne mogu...smara me
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Ja Končitu moram da vidim.  :girl_haha: :lol:

senka

nju sam zaboravila, znači ipak će biti u pozadini  :girl_haha:
jao mučeni okanović  :rofl1: :rofl1:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Joj Okanović crni, kad će da mu daju nešto normalno.  :rofl:

ja se otkinula kad se pojavio kiki i poceo da pjeva..ja sam mislila da je to tanja savic ..i odusevim se sa transformacijom hahahah :lol: 

Lani

Zašto Savićka ima čirokanu?  :crazy:

bubi

Dobra je Tanja mnogo je ovo duboko, ali drži "donje lage" :lol: