Main Menu

Usklađenost lika i funkcije

Started by AnaK, October 14, 2014, 11:07:39 PM

Previous topic - Next topic

vojka

Meni je to pljuvanje direltno u lice, ne lekarima, vec narodu
U stilu, za...bao Sam sve sto Sam mogao, razbucao sve sto smo imali, degradirao znanje, pokrali sve sto smo mogli
Vi, narode, se tako lecite u tim I takvim uslovima
A ja cu ko goapodin covek napolju, jer mogu  :bad: :bad:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Glitter

Quote from: AnaK on October 15, 2014, 12:01:01 PM
Pa ono, kao, svojom kilažom pokazuje da ne kapira vrednost zdravlja, ličnog. A onda nekako njena pojava meni ne govori da bi osobi koja o svom zdravlju ne brine adekvatno, poverila brigu o zdravlju države. Što apsolutno ne znači da ona neće biti dobr ministar, ali da se za nju glasa, ja ne bih glasala.
apsolutno :good: zena ima 150 kilograma ne uliva poverenje kada je zdravlje u pitanju

kalimero

vojka, i jednima i drugima....... :(
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Praslin

Mršavicama najviše smeta ministarka  :lol:

Inače se slažem sa Vojkom. Slično smo mi u visokom obrazovanju doživeli danas od našeg ministra, samo je on ispao još gluplji. Dasa je lepo rekao da su kod nas doktorske studije loše i da svi koji žele da doktoriraju treba da idu u inostranstvo.
To što je on doktorirao na krajnje bedan način, braneći pedagošku tezu na nepedagoškom fakultetu i pred nepedagoškom komisijom, ne znači da su svi koji su ovde doktorirali tražili prečice.  :hm:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

vojka

Quote from: Glitter on October 15, 2014, 02:58:59 PM
apsolutno :good: zena ima 150 kilograma ne uliva poverenje kada je zdravlje u pitanju
Ali ona treba da bude dobar menadzer kao ministar
Mozda u nekim drugim okolnostima bih razmisljala o njenom izgledu
Ali u trenutnim, mogla bi da ima 250 kg, rog na celu I da joj se iz usta cedi zeleni sadrzaj
A da mi je obezbedila osnovna srwdstva za rad, volela bih je najvise na svetu
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Vojka je u pravu, džaba ti maneken ako ne zna da radi svoj posao i ako ne brine o svom resoru i korisnicima usluga tog resora. Džaba onda stvarno.  :(

Glitter

ja priznajem da ovu temu gledam iz ugla zemlje u kojoj cu ziveti gde je gojaznost jezivo veliki problem i da ce onda masa ljudi prosto tu zenu videti kao izgovor da nista ne menjaju u svom zivotu sto se tice gojaznosti jer ce doci nutricionista i reci da eto vi i cela vasa porodica morate da oslabite, a gde ce reakcija biti: ne moramo, jer eto vidite tu i tu ili tog i tog a oni nam vode drzavu bas u tom segmentu

nekako mi je to reakcija na konkretno ovu situaciju

vojka

Slazem se sa time, jer u sustini komentarisemo na osnovu nekih nasih trenutnih okolnosti
Ja Sam malo egzaltirana, a I pod utiskom danasnjeg Dana
I verovatno nije isto da li je punija osoba ministar zdravlja u belgiji i kod nas
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

vojka

Nama ministar treba prvo neke bazicne stvari da obezbedi
A posle mogu da ga gledam po tome da li je njegov izgled u suprotnosti sa onime sto propagira
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Praslin

Reče Elanor da u Belgiji ne postoji značajan problem gojaznosti.  :think:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

rafa

Mislim kao kali, vojka, Praslin.

To sto ona izgleda kako izgleda (sve I pod pretpostavkom da nema problem, mada mislm da ga ima), vec da apsolutno ne vodi racuna o sebi I svom zdravlju - nema apsolutno nikakve veze sa tim kako radi konkretan I bilo koji drugi posao. U kome moze da je odlicna. Ali bih morala da je vidim I cujem na poslu, da dozivim energiju pa da imam kompletan utisak.

Ono sto mi eventualno govori njena gojaznost je da je mozda pomalo lenja, mozda nedisciplinovana a mozda joj jednostavno apsolutno nije stalo.

Kao sto lik I funkciju odvajam kod mnogih drugih poslova.

Sad - ima poslova, slazem se - gde lik ne igra nebitnu ulogu, ali ih je iz moje perspective zaista malo.

Mislim sta mi konkretno govori to sto je frizerka neuredne, masne kose I trocentrimentog izraska, ako odlicno vodi racuna I bavi se mojom kosom, divno me sisa I fenira I uvek zna cime da je tretira?  :think:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

monochrome

Quote from: rafa on October 15, 2014, 03:43:09 PM

To sto ona izgleda kako izgleda (sve I pod pretpostavkom da nema problem, mada mislm da ga ima), vec da apsolutno ne vodi racuna o sebi I svom zdravlju - nema apsolutno nikakve veze sa tim kako radi konkretan I bilo koji drugi posao. U kome moze da je odlicna. Ali bih morala da je vidim I cujem na poslu, da dozivim energiju pa da imam kompletan utisak.

Ono sto mi eventualno govori njena gojaznost je da je mozda pomalo lenja, mozda nedisciplinovana a mozda joj jednostavno apsolutno nije stalo.

Sad - ima poslova, slazem se - gde lik ne igra nebitnu ulogu, ali ih je iz moje perspective zaista malo.

Mislim sta mi konkretno govori to sto je frizerka neuredne, masne kose I trocentrimentog izraska, ako odlicno vodi racuna I bavi se mojom kosom, divno me sisa I fenira I uvek zna cime da je tretira? :think:

to ako prelomis taj prvi put, na osnovu tog prvog utiska :girl_haha:

vojka

Ima I ona neka narodna tipa " u obucara, uvek busne cipele" tako nekako  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Pa u pravu si rafo skroz, to za frizera, ako se divno stara o mojoj kosi, što bi me bilo briga kakva je njena i što je recimo mrzi da je opere, ofarba redovno, šta god... A po toj logici onda bi trebalo i da mi bude svejedno kakav mi je nutricionista ako ume lepo da me posavetuje i ako mi pomogne da smršam, a napisah već da mi to ne bi bilo svejedno.
Ne znam, izgleda da je to kod mene od situacije do situacije, nekad bitno a nekad ne baš.

vojka

Quote from: rafa on October 15, 2014, 03:43:09 PM

Mislim sta mi konkretno govori to sto je frizerka neuredne, masne kose I trocentrimentog izraska, ako odlicno vodi racuna I bavi se mojom kosom, divno me sisa I fenira I uvek zna cime da je tretira?  :think:
meni govori da ne Idem kod frizerkine frizerke  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012