Main Menu

Snaga reči

Started by AnaK, October 28, 2014, 03:25:28 PM

Previous topic - Next topic

Lani

cici

Quote from: martina on October 28, 2014, 04:05:01 PM

jednoj prijateljici je rodica, rodjena u kanadi, rekla da je neko "skoknula s balcony" misleci - skocila s balkona( ubila se)
i onda objasnjavaj da se skokne u prodavnicu, a s balkona se skace ( ili bolje ne)
Jao crnjak ali ja se zagrcnuh  :rofl: :lol:

I ja obicno pomislim da je nesto vazno ali ne i nuzno da sam ja zabrljala.

AnaK

Ma to je samo odraz naše upotrebe određene, konkretno te, reči.

Elem, vratila se, ona se šokirala mojim razmišljanjem, njoj je to popričamo u stvari 'proćaskamo'  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

cici

Meni je to znacajno razlicito, ja bar pravim finese u tome.

AnaK

I meni je, al' je ovo super primer koliko se razlikujemo, i zašto su nesporazumi tako laki  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

kalimero

kako je uspela da joj je to isto?  :nokti2: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maxic

Quote from: AnaK on October 28, 2014, 06:49:28 PM
I meni je, al' je ovo super primer koliko se razlikujemo, i zašto su nesporazumi tako laki  :girl_in_love:

Tacno. Prosto je cudno da bilo sta ikad funkcionise glatko.

Meni je najbolji primjer za to kad mm ide u prodavnicu, znaci ja sto god mislim  da bi pomoglo napisem , cak ponekad i gdje to otprilike stoji i opet se i to moze pogresno da se protumaci, a da bude sasvim validan argument.  AKo nadjem primjer od prije neki dan, dopisacu. Prosto nisam ni ljuta, samo mi je nevidjeno cudno kako ono proste najprostije stvari moze toliko razlicito da se razmilja.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Mi smo gledale na seminaru nekoliko slika, potpuno je fascinantno šta smo sve na njima videle, kako ih protumačile, baš različito.
Janko 23.7.2002.

maxic

Bas bih voljela da nam pisem malo o tom seminaru , sta se sve radi.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Hoću, naravno, kad se meni bude malo sleglo  :girl_in_love: Okačiću neke od tih slika, da ih tumačimo  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

linga

Pa i meni ima različito značenje. A i moja deca su naučila kad kažem nešto može, može, kad kažem videćemo to je 99 odsto ne  :rofl:

cici

Kod mene videcemo i dogovoricemo se vrlo zavisi od toga kome je upuceno.

Mirka

I ja bih se presekla na ovo popričaćemo, preispitivala bih se i grickala sve do susreta

A kad smo kod nerazumevanja, odmah mi padne na pamet onaj vic kad žena šalje muža programera u prodavnicu.

- Kupi margarin i, ako ima jaja, uzmi 12 komada.
Muž se vrati sa 12 margarina.
???
Pa bilo je jaja

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.