Main Menu

Snaga reči

Started by AnaK, October 28, 2014, 03:25:28 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

:lol: dobro, prihvatam, onda je samo do mene i senke, da se odloz neprijatnost  :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

Quote from: AnaK on October 29, 2014, 04:50:39 PM
Sad da se pojasnim - ja to s Jankom koristim kad nisam u prilici ili ne zelim u tom trenutku da se objasnjavam zasto ne moze - kad je u prisustvu treceg lica, ili me zove telefonom a ja na poslu. Ili kad se prica danima unapred, a potrebni su i neki uslovi (mahom da ih on ispuni).
ja za to uglavnom ne koristim dogovoricemo se, nego pricacemo ( haha, zamisli kako bi tebi bilo sa mnom), ne mogu sad o tome da mislim ( obicno dodam i da me mozak boli od svega :D)

ali im odmah kazem da sam u principu za ili protiv, cisto da znaju
valjda posto mene anxiety ubija, nekako volim da drugima olaksam
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

:lol: podseti me martina, i ja isto to sa batom, "pricacemo kasnije"  :lol: :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

Quote from: kalimero on October 29, 2014, 05:01:45 PM
:lol: dobro, prihvatam, onda je samo do mene i senke, da se odloz neprijatnost  :rofl: :rofl:
ja sam zena anxiozna, jos mi samo fali da odlazem neprijatnost, pa ne spavam zbog toga :D

bring it on, baby, lets get it over with
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: kalimero on October 29, 2014, 05:22:41 PM
:lol: podseti me martina, i ja isto to sa batom, "pricacemo kasnije"  :lol: :lol:
imam utisak da ne mislimo isto kad to kazemo :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

kalimero

ma, dzabe, kad sam pravi mazohista.....danima onda ne znam je l mi gore sto treba da saopstim neko odbijanje ili sto jos nisam.....   :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

Quote from: martina on October 29, 2014, 05:23:24 PM
imam utisak da ne mislimo isto kad to kazemo :D

a, ne, kod njega nemam problem da saopstim odmah sta god da je  :D samo nemam snage i vremena da odluku razmotrim odmah  :rofl: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

ma stvarno je fantasticno ovako kad gledas te neke svoje nesvjesne reakcije

ja uopste ne planiram da budem jasna, naprosto mi tako najlakse, nema mi nista gore nego kad moram da neke nesporazume rjesavam...
a moguce i zbog jezika, moji bas ne razumiju sve finese, moras da si jasan
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

vojka

Meni to "pricacemo kasnije", obicno znaci da hocu nesto u cetiri oka da se ispricam
A podseti me Martina sad sa ovim finesama  :lol:
Bila Sam mala I pitala mamu da li mogu da razbijem tanjir, a ona mi odgovorila- samo probaj  :lol ( u smislu Nemoj da se Saudis)
Ja razbila jedan, I dobila katastrofa batine  :lol: I jos mi nije bilo jasno zasto kad Sam lepo razbila samo jedan da probam I jos Sam lepo pitala I dobila osgovor  :lol:
A mogu I nju da razumem sto je bila u beloj peni  :lol: - kad je s njene tacke bilo kao da je namerno provociram  :sissyfight:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

linga

Ja to govorim recimo kad me Aleksa pita u januaru da li može u decembru da slavi rodjendan u igraonici, ne mogu nikako da kažem da, jer ne znam gde ćemo ga slaviti, a ako kažem da, to je obećanje.
Ili kad mi nešto traže što je vremenski daleko, ili nije prilika da u tim momentima o tome pričamo, ili kada postoje neki preduslovi - tipa da li ćemo ići na kamp?

martina

Quote from: vojka on October 29, 2014, 05:46:56 PM

Bila Sam mala I pitala mamu da li mogu da razbijem tanjir, a ona mi odgovorila- samo probaj  :lol ( u smislu Nemoj da se Saudis)
Ja razbila jedan, I dobila katastrofa batine  :lol: I jos mi nije bilo jasno zasto kad Sam lepo razbila samo jedan da probam I jos Sam lepo pitala I dobila osgovor  :lol:
A mogu I nju da razumem sto je bila u beloj peni  :lol: - kad je s njene tacke bilo kao da je namerno provociram  :sissyfight:

haha
ja jednom jela jaja ( pecena) i ne jede mi se i govorim mami kako mi ne ide, a ona kaze da zalijem kefirom
i ja uzmem kefir i prospem u tanjir s jajima  :rofl:
mama jadna konta kakvog je idiota rodila  :rofl:

a to tvoje me podsjeca na ono kad smo bili mali, pa nam kazu: ma samo idi tamo, pa padni, udari se, raskrvari koljeno, pa onda jos dodji da te istucem :D
ja sam se uvijek cudila kakvi su monstrumi da tuku djecu s krvavim koljenima  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Lani

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

emge

Vojka i Martina :lol: ali niste vi krive, djeca do 10te ne razumiju ironiju.

Ovo što AnaK kaže, kad je neko treći tu, onda prvo kažem ne, pa onda ide zašto, pa onda kažem razgovaraćemo o tome posle, ali mi se ne svidja. Ako mi se na prvu loptu ne svidja, a kažem dogovorićemo se (jer ne mogu da smislim kontra razlog) obično odnesu pobjedu. Ali to je zato jer su mi djeca još mala. Vjerovatno će to da se promijeni sa godinama.

vojka

Rano se susretoh sa ironijom  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012