Main Menu

ovcije boginje

Started by Elanor, May 18, 2009, 06:07:00 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Praslin

Vida je praktično prestalo da svrbi, skoro uopšte se ne drapa više.
Da li je do kalcijuma, ili su jednostavno se smirile jer su izbile - ne znam. Ipak, definitivno vredi probati sa kalcijumom. Nama je danas tek treći dan, Vid je prekriven boginjicama, a skoro uopšte ga ne svrbi  :innocent:

Hvala AniK  :bighug: :bighug:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Janko 23.7.2002.

Praslin

Zbog ovoga  :innocent:
(ja uvek prvo pažljivo iščitam  :-[ )

Quote from: AnaK on May 18, 2009, 07:03:37 PM
Prvo da te  :bighug:
Dok ima T, nema izlaska napolje. Kad mu spadne, može nešto mirno, u debeloj hladovini, i u društvu sestre koja je preležala.
Boginje su najzaraznije par dana pre, i dok izbijaju. Teorijski, u nedelju ne bi trebalo da bude mnogo zarazan, ali...

Janku je mnogo protiv svraba pomogao šumeći kalcijum. Kad sam to počela da mu dajem, praktično je prestao da kuka da ga svrbi (i mazali smo posle toga samo par kapitalaca). On je neobičnog ukusa, i većina dece i osoba ga ne voli. Ja sam bila spremna da ga maskiram cedevitom, ali nije bilo potrebe - dopao mu se neviđeno  :hm:

Temperaturu treba obarati, najnormalnije.

Ako se još nečega setim, pišem. Ako se ti setiš - pitaj  :kiss1:

:bighug: :bighug: :bighug:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Dakle, di je onaj test Xe o ranim znacima demencije.  :shout: Ne da se ne sećam da sam ovo pisala, nego se ne sećam ni da sam mu davala  :'( :-X

:bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

emge

AnaK, ja sam to od tebe naučila ;)
Koliko se sjećam, to ti je homeopatica savjetovala da mu daš.

AnaK

Ma sigurno je da je tako, ali sam ja to potpuno zaboravila  :-[ Eto zašto je dobro deliti stvari dok su sveže  :-[
Janko 23.7.2002.

janavi

da se prijavimo sa varičelama (to čisto da ja znam neki tajmlajn)

u utorak 3.5. veče imala jednu tačku, istu tu nepromenjenu u sredu ujutru, te je poslah u vrtić
sreda veče nekoliko tufni
četvrtak ujutru 20tak, bez temperature

rekoše mi u vrtiću da je jedno dete imalo i sad već treba da se vrati, a da je isto juče još jedno dete dobilo (dakle on i V u isto vreme zaradiše)

reče mi med.sestra da zatamnim prozore dok ne izbiju, jel imao neko takvu info? meni ne zvuči nešto logično
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Ti si se bese vakcinisala ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Deda

Jaoooo, pa i ti ces dobiti sigurno , kosmos je tako kazao
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

Lani

Jao znam to za zatamnjivanje prozora kao da treba, neko mi je već pričao. Ali ne znam koja je poenta toga.
Možda ima neke veze s tim što se ne sme ići na sunce dok traju boginje.

jel

i ja da prijavim starije dete
varicela  :turpija:
juce 3 tackice danas 103
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Lani