Main Menu

ovcije boginje

Started by Elanor, May 18, 2009, 06:07:00 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

jel

hvala  :)
za Vanjusku  :bighug:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Margarita

cici

emge

Despina

A, L, S

Glitter

za decicu  :bighug:

ovo radi dobar posao :good:

linga

:bighug: za male drugare i da što lakše pregurate

janavi

šta mislite, ako do sad nije i mala temp, a već ih je podosta izašlo, ima li šanse da temp očekujem nekad kasnije? i kad otprilike?
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

rafa

Uh, za V&V :bighug:
Ne znam janavi, nekako mi je logicno da nece  :think:, ali bez iskustva na tu temu.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

emge

Boginje izlaze u dva-tri talasa, obično sve izadju za 4-5 dana. T obično predhodi talas izbijanja boginja. Tako da može da se desi da ia T, a može da prodje bez neke osjetne T.. npr 37.1 pa da to ni ne primjetiš.

janavi

da, sinić jeste imala 37.1 pred spavanja, posle kupanja, al kupanje (tuširanje ustvari) bilo u zagrejanom kupatilu

a šta je beše sa kupanjem? to može? makar gooza?

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Kupanje može, najbolje u blagom rastvori hipermangana.
Stara škola je protiv kupanja, najviše zbog toga da se boginje ne rasčešu kod brisanja peškirom i inficiraju. Prema tome, samo tapkanje peškirom posle kupanja. Mada ja moje nisam kupala prva dva dana.

PoxClean sam imala sa Martom, njoj je i trebao, imala je puno boginja. Sa Markom nisam imala, ali on je bio lakši slučaj.