Main Menu

Problem, Mozzila - Fejsbuk

Started by AnaK, November 06, 2014, 10:12:21 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Kada pokušam da odgovorim na poruku na fejsu, bilo da lupim enter ili kliknem na 'reply', momentalno mi zatvori sve tabove. Proverila sam, imam update-ovanu verziju Mozzile, a uopšte nemam ideju šta bi moglo biti i kako da ga rešim.
Da ne brinete, na fejsu sam sad iz Chromea, ali bih volela da mi sve bude na istom mestu, navika je čudo :lol:
Janko 23.7.2002.

Deda

Ne mogu da ti pomognem nego da se pozalim, ostala mi samo Opera  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

ja sam u svadji sa svima njima, ali mi je Safari savrsen :girl_haha:

AnaK

Ja imam instalirano svašta nešto, najviše volim Mozzilu, verovatno iz sentimentalnih razloga. KOristim po potrebi, a ovaj problem mi je novijeg datuma, od jutros.
Janko 23.7.2002.

Dacko

A jesi li skenirala nekim antimalware softverom da vidiš da nisi zapatila neki zloćudni programčić koji se zalepio uz Mozilu pa sad zeza? Malwarebytes ih lepo čisti u legalnoj a džabe verziji.

AnaK

Pa imam neki antivirus, al' evo sad ću i tvoju preporuku da isprobam, hvala na ideji  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

bubi

Da ne otvaram novu temu.
Kako sa vibera prebaciti sliku na forum.
Da li postoji neki "direktan put" ili moram ići preko npr. sajta "dodaj.rs"?

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Praslin

Sačuvaš sliku u telefonu, pa je onda dodaš u Attachment u poruci.  :flower:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

bubi

Attachment na forumu?
Koja je to ikonica?

Praslin

Nema ikonice, nego kad klikneš na Reply, dobiješ polje za upisivanje, a ispod ti piše crvenim slovima
Attachment and other options

kad na to klikneš, videćeš ispod
Attach:

pa Browse...

klikneš na Browse, potražiš sliku i prikačiš

Izvinite ako je previše detaljno  :flower:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

kalimero

ju, nije detaljno, nisam ni znala da to uopste moze :blink: mislim, attachment i to.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

bubi

Praslin :bighug:
Sve mi neke vellikeee slike

Praslin

Resize možeš isto u telefonu da odradiš, ako ti je tako zgodno  :flower:

bubi